Laajenna ja räätälöi helposti

Voit vapaasti laajentaa ja räätälöidä kokonaisuutta tarpeiden mukaan. Liiketoiminnan kasvaessa palvelu elää helposti mukana ilman suuria investointeja tai lisätyötä.

blurred-background-close-up-coffee-cup-908284

Räätälöi oma kokonaisuus

Liiketoiminnan tarpeisiin mukautuva alusta on sijoitus pitkälle tulevaisuuteen.

Alusta skaalautuu juuri sinun liiketoimintaan sopivaksi. Voit valita käyttöön sinulle parhaiten sopivat myyntikanavat ja sovellukset. Räätälöit helposti kulloinkin liiketoimintaan istuvan kokonaisuuden ja muutat sitä tarvittaessa ilman mittavaa työtä tai suuria investointeja.

Verkkokaupat on mahdollista mukauttaa täysin kohderyhmään sopivaksi myös silloin, kun myyt usealla eri verkkokaupalla samaan aikaan. Jokaisella verkkokaupalla voi olla mm. täysin oma ulkoasu, kielet, maksutavat, toimitustavat ja tuoteryhmät sekä tuotteet.

Valitse alusta, joka on räätälöitävissä vastaamaan sinun tarpeita.

Valmiit sovellukset verkkokauppaan ja myymälään

Laajenna kaupan ominaisuuksia tarpeen mukaan valmiilla sovelluksilla. Löydät heti käyttöön otettavia sovelluksia esimerkiksi maksamiseen, logistiikkaan ja markkinointiin liittyen.

Monipuoliset myyntikanavat

Laajenna myyntiä sinne missä asiakkaat ovat. Keräät enemmän myyntiä helpommin. Kaikki myyntikanavat toimivat saumattomasti yhteen.

business-computer-connection-1124066

Verkkokauppa

Yksillä markkinoiden parhaista ominaisuuksista varustettu verkkokauppa sopii niin pieneen kuin suureen myyntiin. Laajat ominaisuudet takaavat sen, että verkkokauppa kasvaa liiketoimintasi mukana, eikä jätä sinua myöhemmin pulaan.

background-bags-black-346748

Myymälä

Nykyaikainen pilvikassa hoitaa myyntiä kivijalkaliikkeessä ja kulkee mukanasi minne ikinä menetkin. Kassa toimii normaaleilla laitteilla, jolloin et ole sidottuna tiettyihin laitteisiin tai toimittajiin. Myyminen ja rahastus on nopeaa ja jouheaa.