Klarna Checkout

Tarjoa täysi valikoima maksuvaihtoehtoja asiakkaillesi

Kaikki maksutavat

Klarna toimii Suomessa ja kansainvälisesti tarjoten täyden valikoiman maksuvaihtoehtoja, jotka esitetään asiakkaalle hänen maan ja mieltymysten mukaisesti. Maksuvaihtoehtoja ovat maasta riippuen mm. verkkopankit, korttimaksut, lasku ja erämaksu. Kaikki helposti yhdellä sopimuksella ja ilman kiinteitä kuukausimaksuja.

Maksutavat asiakkaalle

Klarna_how_w20_payNow_2s_250px

Maksa nyt

Maksa ostoksesi heti mm. verkkopankeilla tai korteilla. Se on helppoa ja turvallista.

Klarna_how_w20_payLater_2s_250px

Maksa myöhemmin

Kokeile ensin, maksa myöhemmin. Klarnalla vastaanotat ostoksesi ensin ja päätät vasta sitten haluatko pitää ne vai et.

Klarna_how_w20_sliceIt_2s_250px

Pilko maksut

Kerää kaikki maksusi yhdelle laskulle ja valitse kuinka paljon maksat kuukausittain.

Kustannukset kauppiaalle

Palvelulla ei ole aloitusmaksua tai kiinteää kuukausimaksua.

Klarna Checkout hinta perustuu yksinkertaisesti tilauksen arvosta maksettavaan kiinteään provisioon. Provisio sisältää kaikki maksupalvelun kulut ja Klarna turvaa selustasi kantamalla mahdolliset riskit laskusaatavista. Provisioon vaikuttaa käytössä oleva Finqun paketti.

Hinnat myytäessä Suomeen

  • Easy 2,79% + 0,35€ / tilaustapahtuma
  • PRO 2,59% + 0,35€ / tilaustapahtuma
  • PRO+ 2,29% + 0,35€ / tilaustapahtuma

 

Yksi sopimus riittää

Yksi sopimus, yksi yhteyshenkilö, yksi tilityslista ja yksi tilitys riittää.

Ainoana maksupalveluntarjoajanasi Klarna pitää kaiken saman katon alla. Klarna Checkout on automaattisesti kaikissa uusissa verkkokaupoissa oletusmaksutapana. Et tarvitse useita erillisiä sopimuksia. 

 

Asiakkaalle paras ostokokemus

Täysin verkossa toimiva Klarna Checkot on saumaton ja mobiililaitteille optimoitu ratkaisu, joka tarjoaa luokkansa parhaimman ostokokemuksen. Kassa tunnistaa asiakkaan, mahdollistaa yhden klikkauksen ostoksen ja tukee kaikkia suosituimpia maksutapoja. Tämä markkinoiden smooothein ostokokemus nostaa kaupan keskimääräistä tilausarvoa, konversiota ja tuo lisää palaavia asiakkaita kaikilla laitteilla.

Kauppiaalle helpompaa kaupankäyntiä

Klarna Checkout on liitetty saumattomasti yhteen Finqun tilaushallinnan kanssa. Kauppiaalle se tarkoittaa mahdollisimman helppoa kaupankäyntiä. Kaikki tilauksen käsittelyn, muokkauksen, laskujen aktivoinnin, tuotepalautusten ja rahapalautusten muutokset tehdään suoraan Finqun tilaushallinnasta. Hallitset kaikkia tilausprosessin vaiheita kätevästi yhden hallinnan kautta.

Muutokset päivittyvät reaaliajassa Klarnan järjestelmiin ja tiedot pysyvät automaattisesti synkronoituna. Varsinkin suurilla tilausmäärillä tämä voi säästää huomattavasti aikaa ja vähentää virheitä tilausten käsittelyssä.

klarna_logo_black

Klarna on yksi Euroopan suurimmista pankeista, joka tarjoaa helppokäyttöisiä maksuratkaisuja 60 miljoonalle kuluttajallle ja 70 000 kaupalle, saumattomasti yli rajojen.

https://www.klarna.com/fi/

Usein kysyttyä

Tutustu tarkemmin Klarna Checkout palveluun

Koska Finqu tekee yhteistyötä Klarnan kanssa, voimme tarjota asiakkaillemme Klarnan maksutavat Maksa nyt, Maksa myöhemmin ja Pilko maksut. Klarna Checkout on markkinoiden smooothein kassa, ilman aloitus- tai kuukausimaksuja. Ylimääräisiä integraatioita ei tarvita. Olet valmis myymään käden käänteessä!

Smooothein kassakokemus asiakkaillesi. Klarna tarjoaa täyden valikoiman maksuvaihtoehtoja, jotka esitetään asiakkaalle hänen mieltymystensä mukaisesti. Voit tarjota asiakkaille globaalia tukea maksuissa ja maan tarpeisiin mukautettuja maksutapoja, vaivatta. Maksa nyt, Maksa myöhemmin ja Pilko maksut.

Uusille asiakkaillemme Klarna Checkout on heti käytettävissä. Jos olet jo Finqun asiakas, lue lisää käyttöönotosta tukialueeltamme.

Lisää tietoa ja vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin löydät täältä.