Klarna Checkout

Täydellinen kassaratkaisu

Suunniteltu parantamaan yrityksesi suorituskykyä

Klarna Checkoutissa on kaikki, mitä tarvitset luodaksesi smoootheimman ostoskokemuksen asiakkaillesi. Se sisältää saumattoman asiakkaan tunnistamisen ja kaikki tärkeimmät maksutavat.

Klarna_how_w20_payNow_2s_250px

Maksa nyt

Ostosten maksaminen heti mm. verkkopankeilla tai korteilla.

Klarna_how_w20_payLater_2s_250px

Maksa myöhemmin

Kokeile ensin, maksa myöhemmin. Ostosten maksaminen Klarnan laskulla.

Klarna_how_w20_sliceIt_2s_250px

Pilko maksut

Ostosten tekeminen Klarnan tilille ja maksaminen omaan tahtiin.

Klarna Checkout on automaattisesti kaikissa uusissa verkkokaupoissa oletusmaksutapana. Yksi sopimus, yksi tilityslista ja yksi tilitys riittää. Ainoana maksupalveluntarjoajanasi Klarna pitää kaiken saman katon alla. Kaikki helposti yhdellä sopimuksella ja ilman kiinteitä kuukausimaksuja.

Miksi Klarna Checkout?

Asiakkaalle paras ostokokemus

Asiakkaalle täysin verkossa toimiva Klarna Checkot on saumaton ja mobiililaitteille optimoitu ratkaisu, joka tarjoaa luokkansa parhaimman ostokokemuksen.

 

Kassa tunnistaa asiakkaan, mahdollistaa yhden klikkauksen ostoksen ja tukee kaikkia suosituimpia maksutapoja. Tämä markkinoiden smooothein ostokokemus nostaa kaupan keskimääräistä tilausarvoa, konversiota ja tuo lisää palaavia asiakkaita kaikilla laitteilla.

Kauppiaalle helpot rutiinit

Klarna Checkout toimii saumattomasti yhteen Finqun tilaushallinnan kanssa. Se mahdollistaa tilauksen käsittelyn, muokkauksen, laskujen aktivoinnin, tuotepalautusten ja rahapalautusten tekemisen suoraan Finqun tilaushallinnasta.

 

Toisin sanoen hallitset kaikkia tilausprosessin vaiheita kätevästi yhden hallinnan kautta. Muutokset päivittyvät reaaliajassa Klarnan järjestelmiin ja tiedot pysyvät automaattisesti synkronoituna.

Kustannukset

Palvelulla ei ole aloitusmaksua tai kiinteää kuukausimaksua. Klarna Checkout hinta perustuu yksinkertaisesti tilauksen arvosta maksettavaan kiinteään provisioon. Provisio sisältää kaikki maksupalvelun kulut ja Klarna turvaa selustasi kantamalla mahdolliset riskit laskusaatavista. Provisioon vaikuttaa käytössä oleva Finqun paketti.

Hinnat myytäessä pohjoismaihin
  Suomi Ruotsi Norja Tanska
  EUR SEK NOK DKK
Go 2,79 % + 0,35 € 2,79 % + 3,50 2,79 % + 3,50 2,79 % + 3,50
Easy 2,79 % + 0,35 € 2,79 % + 3,50 2,79 % + 3,50 2,79 % + 3,50
Boost 2,59 % + 0,35 € 2,59 % + 3,50 2,59 % + 3,50 2,59 % + 3,50
Plus 2,29 % + 0,35 € 2,29 % + 3,50 2,29 % + 3,50 2,29 % + 3,50
Hinnat myytäessä muualle
Saksa Itävalta Alankomaat Iso-Britannia Muut maat
EUR EUR EUR GBP EUR
1,99 % + 0,35 1,99 % + 0,35 1,19 % + 0,35 2,49 % + 0,2 2,79 % + 0,35

Usein kysyttyä

Tutustu tarkemmin Klarna Checkout palveluun

Kuinka aktivoin Klarna Checkoutin verkkokaupassani?

Uusille asiakkaillemme Klarna Checkout on heti käytettävissä. Jos olet jo Finqun asiakas, lue lisää käyttöönotosta tukialueeltamme.

Mitä Klarna Checkout kassaan sisältyy?

Smooothein kassakokemus asiakkaillesi. Klarna tarjoaa täyden valikoiman maksuvaihtoehtoja, jotka esitetään asiakkaalle hänen mieltymystensä mukaisesti. Voit tarjota asiakkaille globaalia tukea maksuissa ja maan tarpeisiin mukautettuja maksutapoja, vaivatta. Maksa nyt, Maksa myöhemmin ja Pilko maksut.

Mitä natiivikumppanuus Klarnan kanssa tarkoittaa?

Koska Finqu tekee yhteistyötä Klarnan kanssa, voimme tarjota asiakkaillemme Klarnan maksutavat Maksa nyt, Maksa myöhemmin ja Pilko maksut. Klarna Checkout on markkinoiden smooothein kassa, ilman aloitus- tai kuukausimaksuja. Ylimääräisiä integraatioita ei tarvita. Olet valmis myymään käden käänteessä!

Haluan tietää lisää!

Lisää tietoa ja vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin löydät täältä.

Klarna on yksi Euroopan suurimmista pankeista, joka tarjoaa helppokäyttöisiä maksuratkaisuja 60 miljoonalle kuluttajallle ja 70 000 kaupalle, saumattomasti yli rajojen.

Avaa verkkokauppa ja Klarna Checkout on valmiiksi asennettuna

Aloita kokeilu

Aloita ilmainen 14 päivän kokeilu tai lue lisää verkkokaupasta.