Kokemuksia

Älä usko vain meidän sanaamme vaan katso mitä palvelua käyttävät kauppiaat ovat sanoneet.

murmau

Timo Järvinen

kyllä voin suositella.

“Olen erittäin tyytyväinen.”

Rautanyrkki Oy

Eija Yrjölä

Lyhyt kokemukseni tähän asti ihan ok. Ainakin pienellä toimijalla kaikki on pelannut, kunhan itse opin kunnolla käyttämään eli totun tähän
Souvenir Shop Qii ja Kivikauppa Qii

Finqu on helppokäyttöinen nettikauppaohjelma. Ohjevideot ja ohjeet on hyviä. Jos kuitenkin joskus haluaa suullista neuvoa, niin tuki on vastannut ystävällisesti heti. Sitä arvostan paljon. Voin suositella.
Moonwell's

Suvi

Ehdottomasti suosittelen! Hinta varmasti tuntuu aluksi kalliilta, mutta olen aina aktiivisesti suositellut Finqua ryhmässä jos toisessa. Varsinkin asiakaspalveluajat ovat olleet loistavat, pariin kertaan olen häirinnyt ns. työajan ulkopuolella ja silti ollaan ystävällisesti ja erittäin nopeasti neuvottu ja ongelmat korjattu. Vaikka hinta onkin noussut oman käytön aikana, on palvelu kuitenkin monipuolistunut esimerkiksi Pakettikaupan integroimiseen. Pari napin painallusta ja paketille on tulostettu valmiiksi maksettu pakettikortti. Ei voisi olla enää näppärempää! Käyn toki pientä taistelua itsekseni pienenä yrityksenä hinnasta, mutta monipuolisuuden, eri ominaisuuksien, kotimaisuuden, luotettavuuden sekä asiakaspalvelun vuoksi pysyn edelleen mukana ja suosittelen palvelua muillekkin.

“Asiakaspalvelu on loistavaa! Suosittelen.”

Amppu

Ann-Marie Hagman

Olen tyytyväinen Finqun palveluun, täysin suomalainen yritys ja asiakaspalvelu. Hyvä hinta-laatu suhde. Verkkokaupan saa rakennettua visuaalisesti kauniiksi, suht helppo käyttää. Aina saa apua, mutta maksullinen puhelin asiakaspalvelu on aika kallis.
Kananlento

Sari

Meillä Finqun valinnassa painoi tosi paljon se, mitä tulevaisuudesta on kerrottu eli visiopuoli. Ilmeisesti teillä oli Valmiskauppa-tausta ja kun sitä olin joskus jossain välissä kokeillut, niin uskoin, että perushommat onnistuu. Monikanavaisuus on tärkeä asia. Meillä on myös kivijalka ja odotamme sitä myymälä-toimintoa kovasti.
UKKO

Finqu yllätti meidät hyvällä asiakaspalvelullaan, pyytämiämme korjauksia toteutetaan aina nopeasti ja ammattitaidolla. Verkkokaupan yksinkertainen alusta toimii hyvin ja Finqulla näyttää selkeästi olevan motivoituneita, sivustoa positiivisesti eteenpäin vieviä työntekijöitä. UKKO SUOSITTELEE!

“Ehdottomasti suosittelen!”

TaikaUni

Jani

FinQun verkkokaupalla on helppo aloittaa verkkokauppaliiketoiminta. Jos ei ole kokemusta koodaamisesta ja haluaa perustaa verkkokaupan niin FinQu todella edullinen vaihtoehto siihen.
Lastentarvike Vesselit

Ehdottomasti suosittelen Finqua, ja useampi kauppias on lähtenyt/lähtemässä Finqulaiseksi tutustuttuaan kauppaamme ja sen ominaisuuksiin. Loistava asiakaspalvelu on ollut aina tavoitettavissa, kun apua olen tarvinnut ja kärsivällisesti ohjannut ja opastanut myös tällaista noviisia. Olen erittäin tyytyväinen.
Rehashop

Annika Airasmaa-Aaldijk

Hinta-laatu-suhde on kohdallaan ja kyllä saa toimimaan.
Smartecno

Jari Lindström

On toiminut ihan mukavasti pienehköihin tarpeisiini.
Multisoppi

Tommi Perälä

Kyllä olen tykännyt finqun palvelusta ja tyytyväinen pitäessäni verkkokauppaa finqussa. Kyllä suosittelen finqua jos joku kyselee verkkokauppa alustaa.

“Finqun asiakaspalvelu on mielestäni Suomen paras!”

ProfiiliCenter Turku

Henri

Valitsin Finqun palvelun, kun ProfiiliCenter Turku aloitti verkkokauppatoiminnan. Verkkokauppa oli helppo ottaa käyttöön ja perusasiat oppi nopeasti asiakaspalvelun avulla. Finqun kehitys on ollut nopeaa ja kauppiaiden ehdottamia ominaisuuksia kuunnellaan. Lisäominaisuudet, kuten eri maksuliikenne- ja toimitusvaihtoehdot ovat nopeita ottaa käyttöön. Valmiiden teemojen avulla verkkokaupasta saa nopeasti ammattimaisen näköisen, jota voi muokata helposti omia vaatimuksia vastaavaksi. Kuukausimaksuun sisältyy kaikki tarvittava verkkokaupan ylläpitoon, eikä erilaisia lisenssejä tai moduuleita tarvitse ostaa erikseen. Kaikin puolin toimiva kokonaisuus.
Helmikori

Tiina

Suomenkielinen ja suomalainen verkkokauppa-alusta, jossa hyvät perustoiminnot. Apua saa ystävällisestä tuesta niin perustamisvaiheessa kuin verkkokaupan jo toimiessa. Tuen saavutettavuus on hyvällä tasolla myös ajallisesti, eli sähköposteihin ja jopa puheluihin vastataan 95 %:sti nopeasti.
Pinkki Virtahepo

Toimiva palvelu, josta on aina saanut nopeasti apuja kun on tarvinnut.
Kirahvi Oy

Anna

Perustaessamme verkkokauppaa valitsimme Finqun, koska se oli edullisin ja selkein. Meille oli tärkeää pystyä rakentamaan nettikauppa itse, jolloin sitä osaataan myös käyttää ja ylläpitää ilman ulkopuolista apua. Itse tekemällä saa juuri sitä mitä haluaa eikä ylimääräisiä kuluja synny. Finqun kauppa on helppo käyttää ja siellä on hyvät suomenkieliset ohjeet. Finqun asiakaspalvelu on mielestäni Suomen paras! Meillä kummallakaan ei ole atk-alan koulutusta, mutta olemme onnistuneet rakentamaan toimivan verkkokaupan, joka tuottaakin mukavasti. Verkkokaupamme toimii myös Kirahvi Oyn kivijalkamyymälän näyteikkunana ja kotisivuna. Finqun monilla ominaisuuksilla olemme saaneet meille sopivan kokonaisuuden, juuri sen mitä halusimme. Finqu kehittyy jatkuvasti ja toimintoja verkkokauppoihin tulee kokoajan lisää. Parasta on että nämä muutokset tehdään meitä kauppiaita kuunnellen ja toiveidemme mukaan.
Rigit Tmi

Margit

Kokemukseni on hyvä. Selkeä ja helppo käyttää. Asiakaspalvelu on loistavaa! Suosittelen.

Aloita 14 päivän maksuton kokeilu ja liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon

Aloita maksuton kokeilu

Vai haluatko tutustua verkkokaupan esimerkkeihin