Hyväntekeväisyys

Pidämme kaikesta mikä ajaa muutosta parempaan. Annamme maksuttomia kauppoja käyttöön hyvää tarkoittaville ja voittoa tavoittelemattomille yhdistyksille sekä hyväntekeväisyysjärjestöille.

Ketä varten tämä on?

Finqu Nonprofit tili on saatavilla valikoiduille hyvää tarkoitusta ajaville rekisteröityneille yhdistyksille ja hyväntekeväisyyttä tekeville järjestöille. Näihin lukeutuvat voittoa tavoittelemattomat ja ei-kaupalliset, ei-poliittiset, ei-uskonnolliset organisaatiot, jotka työskentelevät esimerkiksi ilmaston, luonnon ja lasten sekä nuorten paremman huomisen eteen.

Autamme osaltamme ja mahdollistamme esimerkiksi varojen sähköisen keräyksen lahjoituksina, lahjakorttien myynnillä, kannatustuotteiden myynnillä tai vastaavalla tavalla. Samalla myynti erilaisissa tapahtumissa onnistuu helposti liikkuvan kassan ansiosta.

Nonprofit tili sisältää kaikki Finqun tarjoamat palvelut maksutta käyttöön, eli osaltamme palvelu on täysin kuukausimaksuton. Maksutapojen provisioista ja kumppaneiden tarjoamista sovelluksista ja palveluista voi kuitenkin syntyä kustannuksia, mikäli niitä haluaa käyttää.

Näin saat edun käyttöön

Edun saat käyttöön avaamalla tilin ja kokeilemalla soveltuuko Finqu organisaationne tarpeisiinne. Kun toteat kaupan hyväksi ja teille toimivaksi, voit hakea etua. Lähetä hakemus 14 päivän kokeiluajan sisällä.

1. Avaa tili ja kokeile

Aloita avaamalla organisaatiollesi tili ja kokeile miten kauppa toimii.

Aloita kokeilu

Käytössäsi on automaattisesti Boost-paketti, joka sisältää laajat ominaisuudet myynnin vauhdittamiseen.

2. Hae etua

Ota yhteyttä ja hae etua organisaatiollesi 14 päivän kokeiluajan sisällä. Voit ottaa yhteyttä suoraan kaupan hallinnan etusivun kautta tai lähettämällä sähköpostia tukeen.

Kerro viestissä seuraavat asiat:

  1. Kerro muutamalla lauseella toiminnastanne
  2. Mikä on yhdistyksen tai järjestön virallinen nimi ja rekisterinumero
  3. Mihin tarkoitukseen kauppa on tulossa
  4. Yhteyshenkilön nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
  5. Mahdollinen nykyisen kotisivun tai kaupan osoite

Hakemuksen jälkeen olemme sinuun yhteydessä.

Huolehdithan organisaatiosi olevan virallisesti rekisteröity Suomeen ja ilmoittamasi tiedot vastaavat rekisterissä olevia tietoja. Varmistamme osallistumisemme tavoittavan oikean kohteen ja tarkastamme kaikki tiedot. Kiitos hakemuksesta.