fbpx

Ohjeet

Tuotteet ja tuoteryhmät

Tässä osiossa voit lukea ohjeita tuotteiden ja tuoteryhmien muokkaamiseksi. Lisäksi osiossa on tietoa mm. tuotepaketista, lahjakorteista, tuotteiden valinnaisista ominaisuuksista (esim väri tai koko) sekä tuotteiden csv-tuonnista.

Verkkokaupan ulkoasu ja sivut

Verkkokaupan ulkoasu ja sivut -osiossa on ohjeita kaupan ulkoasun muokkaukseen ja sisältösivujen lisäämiseksi. Voit tutustua myös mm. teeman päivittämiseen, kaupan vakiotekstien muokkaukseen tai blogitekstin lisäykseen.

Myynti ja tilaukset

Tästä osiossa voit tutustua tilauksiin liittyviin asioihin. Kerromme miten tilaus käsitellään, miten tehdään toimitus ja muodostetaan erilaisia tulosteita asiakkaalle. Voit tutustua myös tilauksen luomiseen hallinnan kautta tai keskeneräisten ostoskorien tarkastelemiseen.

Asiakastietojen hallinta

Tästä osiosta löydät ohjeet asiakastietojen hallintaan. Kerromme kuinka voit muokata rekisteröityneiden asiakkaiden tietoja tai luoda asiakkaille asiakasryhmiä. Osiossa on myös valmis pohja verkkokaupan tietosuojaselosteelle sekä tietoa uutiskirjeen tilanneiden listasta.

Myymälän kassa

Myymälän kassa -osiossa on ohjeita Finqu myymälän käyttöönottamiseksi sekä tietoa myymälän kanssa yhteensopivista laitteista.

Kampanjat

Kampanjat-osiossa voit tutustua erilaisten kampanjoiden luontiin. Kampanjoita ovat esimerkiksi yleinen alennus, erilaiset alennuskupongit ja ostoalennukset. Ohjeissa kerromme myös kampanjoiden rajaamisesta esimerkiksi tiettyyn tuoteryhmään tai tietyille asiakkaille.

Ulkopuoliset palvelut

Tässä osiossa on ohjeita ulkopuolisten palvelujen liittämiseksi verkkokauppaan - esimerkiksi Google Analytics, Search Console, Facebook-pikseli, Hintaseuranta tai Shopalike.

Raporttien muodostaminen

Raportit-osiosta löydät ohjeita erilaisten raporttien muodostamiseen. Rapotteja voi muodostaa myynnistä, varaston arvosta tai tuotekohtaisesta myynnistä. Raporteista voi myös nähdä lahjakorttien jäljellä olevan arvon tai luoda inventointilistan inventaariota varten.

Finqu-tilin tiedot

Tästä osiosta löydät ohjeet Finqu-tilin hallintaan. Ohjeita on mm. tilin yhteystietojen muokkaamiseen, palvelujen hallintaan, käyttömaksujen seurantaan sekä hallinnan lisäkäyttäjien määrittelemiseksi.

Verkkokaupan asetukset

Tässä osiossa on tietoa verkkokaupan asetuksista, kuten maksutavoista, toimitustavoista, verkkokaupan perustiedoista, kassasivun asetuksista tai verkkokaupan kieliversioista.