fbpx

Tukkuverkkokauppa eroaa tavallisesta verkkokaupasta siten, että asiakkaan tulee ensin rekisteröityä kauppaan. Rekisteröitymisen jälkeen kauppiaan tulee myös hyväksyä asiakas, minkä jälkeen asiakas pääsee tekemään ostoksia kaupasta.


Käyttöoikeuden antaminen asiakkaalle

Kun asiakas on rekisteröitynyt tukkukauppaan, hänen nimensä tulee näkyville Finqun hallinnan kohtaan Asiakkaat > Asiakastilit.

Valitse asiakas / asiakkaat, joille haluat antaa käyttöoikeuden. Sen jälkeen voit listan yläreunasta löytyvällä massatoiminnolla antaa asiakkaille käyttöoikeuden.

Jos haluat myöhemmin poistaa käyttöoikeuden, sen voi tehdä samalla tavoin massatoiminnon avulla.


Tukkukaupan näkyminen rekisteröitymättömille

Oletuksena tukkukauppa toimii siten, että rekisteröitymät asiakkaat voivat tarkastella kaupan tuotteita, mutta eivät näe hintoja eivätkä voi laittaa tuotteita ostoskoriin.

Voit halutessasi rajoittaa rekisteröitymättömien oikeuksia siten, että he eivät näe edes tuotteiden tietoja. Tämä onnistuu valitsemalla vasemmasta menusta Asetukset ja sen jälkeen Perustiedot. Tukkukaupan perustiedoissa on kohta Vaadi kirjautuminen, jolla voit vaatia kaikkia asiakkaita kirjautumaan kauppaan ennen kuin voi tarkastella tuotteita.

avainlippu

Kotimaista osaamista - Finqu on Avainlippu-palvelu

© 2019 Finqu Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Käyttöehdot / Tietosuojaseloste