fbpx

Ohjeet

Asiakkaat tukkukaupassa

Tukkuverkkokauppa eroaa tavallisesta verkkokaupasta siten, että asiakkaan tulee ensin rekisteröityä kauppaan. Rekisteröitymisen jälkeen kauppias antaa verkkokaupan hallinnan kautta asiakkaalle käyttöoikeuden, jotta asiakas pääsee tekemään ostoksia kaupassa.


Käyttöoikeuden antaminen asiakkaalle

Kun asiakas on rekisteröitynyt tukkukauppaan, hänen nimensä tulee näkyville kaupan hallinnan kohtaan Asiakkaat > Asiakastilit.

Valitse asiakas / asiakkaat, joille haluat antaa käyttöoikeuden. Sen jälkeen voit listan yläreunasta löytyvällä massatoiminnolla antaa asiakkaille käyttöoikeuden.

Käyttöoikeuden voi myöhemmin myös poistaa massatoiminnon avulla.


Tukkukaupan näkyminen rekisteröitymättömille

Oletuksena tukkukauppa toimii siten, että rekisteröitymät asiakkaat voivat tarkastella kaupan tuotteita, mutta eivät näe hintoja eivätkä voi laittaa tuotteita ostoskoriin.

Voit halutessasi rajoittaa rekisteröitymättömien oikeuksia siten, että he eivät näe edes tuotteiden tietoja. Tämä onnistuu valitsemalla vasemmasta menusta Asetukset ja sen jälkeen Perustiedot. Tukkukaupan perustiedoissa on kohta Vaadi kirjautuminen, jolla voit vaatia kaikkia asiakkaita kirjautumaan kauppaan ennen kuin voi tarkastella tuotteita.