Bamboran käyttöönotto

Tässä ohjeessa kerromme, miten voit ottaa käyttöön Bamboran maksutavat Finqussa.

1. Sovelluksen käyttöönotto

Bamboran käyttöönotto lähtee liikkeelle sovelluksen asentamisesta. Siirry ensin Laajenna-osioon (-painike oikealla ylhäällä). Vasemmalta löydät sovelluskaupan. Etsi sovelluskaupasta Bamboran sovellus, avaa se ja klikkaa Asenna sovellus-painiketta.

Kun sovellus on asentunut, voit seuraavaksi tilata Bamboran maksut sovelluksen sivulla näkyvien painikkeiden kautta. Mikäli sinulla on jo sopimus verkkokaupan maksutavoista Bamboran kanssa, voit siirtyä suoraan asentamaan maksutavat verkkokauppaan.

2. Maksutapojen asentaminen verkkokauppaan

Bamboran maksutavat otetaan verkkokaupassa käyttöön seuraavasti:

1. Valitse sivun yläreunasta verkkokauppa, johon lisäät maksutavat.
  2. Mene vasemmalta Asetukset ja sitten sivun keskeltä Maksutavat.
  3. Klikkaa Lisää maksutapa -nappia. Jos olet lisäämässä ensimmäistä maksutapaa, ei tarvitse klikata Lisää maksutapa -nappia. Silloin sinut ohjataan suoraan lisäyssivulle.
  4. Valitse listalta Bamboran maksutapa.
  5. Täydennä maksutavan asetuksiin Yksityinen salausavain ja Yksityinen rajapinta-avain. Täytä myös muut maksutavan asetukset ja tallenna lopuksi oikealta ylhäältä.
  6. Nyt maksutapa on käytössä verkkokaupassasi. Suosittelemme testaamaan vielä maksutavan toiminta tekemällä yksi testitilaus Bamboran maksutavalla.

3. Maksutapabanneri verkkokaupan sivuille

Bamboran sovellus lisää maksutavat automaattisesti kaupan kassasivulle, mutta voi olla hyvä lisätä Bamboran banneri myös verkkokaupan puolelle. Silloin asiakkaat näkevät maksuvaihtoehdot jo ennen kassalle siirtymistä.

Löydät Bamboran maksubannerit seuraavasta osoitteesta: https://payform.bambora.com/docs/web_payments/?page=materials

Bannerin voi lisätä verkkokauppaan ulkoasun muokkauksen kautta, ks ulkoasun muokkaus -ohje.