Visma Pay

Visma Pay -palvelun avulla saat verkkokauppaasi useita eri maksutapoja, kuten verkkopankkipainikkeet, maksukortit, laskun tai osamaksun.

Päivitetty yli viikko sitten

Tietoa Visma Pay:sta

Visma Pay:sta löydät lisää tietoa heidän kotisivuiltaan osoitteessa https://www.visma.fi/vismapay/

Visma Pay:n käyttöönotto

1. Visma Pay -sovelluksen asentaminen

1. Siirry kohtaan Asetukset > Sovellukset.

2. Klikkaa Asenna sovellus -painiketta.

3. Klikkaa Visma Pay:ta.

4. Klikkaa Asenna sovellus -painiketta.

5. Sovellus tarvitsee käyttöoikeuksia Finqu-tilillesi. Jatka sovelluksen asentamista klikkaamalla Salli pääsy -painiketta.

2. Visma Pay -maksutavan asentaminen

1. Siirry kohtaan Asetukset > Maksutavat.

2. Klikkaa Lisää -painiketta Visma Pay:n kohdalta.

3. Syötä Visma Pay:lta saamasi Yksityinen salausavain ja Yksityinen rajapinta-avain niille varattuihin kenttiin.

4. Muokkaa tarvittaessa maksutavan muita asetuksia.

5. Klikkaa Tallenna-painiketta.

Maksutavan testaaminen

Kun olet asentanut maksutavan, on hyvä vielä testata sen toiminta verkkokaupassa. Lisää tuote ostoskoriin, siirry kassalle ja maksa tilaus. Mikäli onnistuit maksamaan, maksutapa on asennettu oikein.

Ongelmatilanteissa on hyvä varmistaa, että syöttämäsi kauppaistunnus ja salainen avain ovat oikein.