Bonusway

Tässä ohjeessa kerromme, kuinka voit liittää verkkokauppaan Bonusway-palvelun.

Bonuswayn koodi

Kun otat käyttöön Bonuswayn, saat heiltä seuraavan iframe-koodin, jolla liitoksen voi tehdä.

<!-- Offer Conversion: Kauppasi nimi -->
<iframe src=” https://tracking.bonusway.com/aff_l?offer_id=OFFER_ID&adv_sub=SUB_ID&amount=AMOUNT ” scrolling=“no” frameborder=“0" width=“1” height=“1"></iframe>
<!-- // End Offer Conversion —>

Koodin muokkaaminen Finquun sopivaksi

Finqu-verkkokaupan kassasivulle voi syöttää vain javascript-koodia, joten koodi tulisi muokata javascript-muotoon.

Alla sama koodi javascriptinä:

(function() {
	var iframe = document.createElement('iframe');
	iframe.src = 'https://tracking.bonusway.com/aff_l?offer_id=OFFER_ID&adv_sub={{checkout.order.id}}&amount={{checkout.order.total}}';
	iframe.setAttribute('scrolling', 'no');
	iframe.setAttribute('frameborder', 0);
	iframe.setAttribute('width', 1);
	iframe.setAttribute('height', 1);

document.getElementsByTagName('body')[0].appendChild(iframe);
})();

HUOM: Vaihda OFFER_ID

Voit kopioida yllä olevan koodin lähes sellaisenaan omaan kauppaasi. Korvaa vain koodissa näkyvä OFFER_ID-kohta omalla OFFER_ID-numerolla. OFFER_ID:n löydät Bonuswaylta saamastasi iframe-koodista.

Koodin liittäminen kauppaan

Koodi liitetään verkkokauppaan Finqun hallinnan kohdasta Asetukset > Kassa.

Etsi kassan asetuksista Skriptit-osio. Valitse pudotusvalikosta kohdesivuksi Kiitossivu ja klikkaa Lisää-nappia.

Seuraavaksi alle ilmestyy kenttä, johon voit liittää koodin.

Kun olet liittänyt koodin, tallenna kassan asetukset oikealta ylhäältä. Tämän jälkeen kaupan kassan kiitossivulta löytyy Bonuswayn koodi ja liitos on valmis.