Checkout Finlandin käyttöönotto

Tässä ohjeessa kerromme, kuinka voit ottaa käyttöön Checkout Finland Oy:n maksutavan.

Maksutavan tilaaminen

Checkoutin maksutavan voi tilata sähköpostitse Finqun asiakaspalvelusta: tuki@finqu.com.

Ilmoita viestissä meille seuraavat tiedot:

• Yrityksen nimi
  • Y-tunnus
  • Verkkokaupan www-osoite
  • Yhteyshenkilön sähköposti
  • Otatko käyttöön Starttipaketin vai Laaja-paketin. (Kuvaukset paketeista löytyvät täältä Checkoutin sivuilta: Checkout – Palvelut)

Me välitämme tilauksesi eteenpäin Checkoutille ja pian tämän jälkeen Checkout lähettää sinulle käyttöönottoon tarvittavat tunnukset (kauppiastunnus ja turva-avain) sähköpostitse.

Maksutavan käyttöönotto

Kun sinulla on sopimus Checkoutin kanssa sekä tarvittavat tunnukset, voit asentaa maksutavan käyttöön verkkokauppaan. Ohje maksutapojen käyttöönottoon löytyy seuraavan linkin takaa: Muut maksutavat

Maksutavan testaaminen

1. Lisää tuote ostoskoriin verkkokaupassa ja siirry kassalle.
  2. Täytä tiedot, valitse toimitustapa ja Checkoutin maksutapa.
  3. Siirry maksuun. Jos pääset siirtymään maksupalveluun saakka (esim. verkkopankkiin), maksutapa toimii oikein.

Maksubannerin lisääminen verkkokauppaan

Voit halutessasi ladata maksubannerin Checkoutin extranetistä ja lisätä sen verkkokaupan ulkoasuun. Maksubannerin voi ladata Checkoutista ihan tavallisena kuvana tai vaihtoehtoisesti html-koodina.

Kuvan/koodin liittäminen verkkokauppaan onnistuu Finqussa seuraavasti:

1. Siirry ulkoasun muokkaukseen (ulkoasu ja sivut > ulkoasu ja sivut).
  2. Etsi sivulta sopiva kohta bannerille – esim. kaupan sivupalkista tai alatunnisteesta.
  3. Klikkaa Muokkaa-nappia valitsemassasi kohdassa ja sen jälkeen valitse oikealta Kuva tai HTML -moduli.
  4. Lisää Checkoutin extranetistä lataamasi kuva tai kuvan html-koodi kenttään ja tallenna modulin asetukset klikkaamalla oikealta alhaalta Tallenna-nappia.