Finqun käyttömaksut

Finqun käyttämisestä maksetaan Paytrailin maksupalvelun kautta. Maksuun pääsee siirtymään Laskutus-osiosta. Lasku koskee edellistä kuukautta, joten esimerkiksi tammikuun käytöstä maksetaan laskulla, joka tulee 1. helmikuuta.

Maksun eräpäivä on 15. päivä.

Finqun hinnat löydät hinnastostamme, ks: https://finqu.fi/hinnasto/

Näin maksat laskun

1. Avaa valikko oikealta ylhäältä ja valitse Laskutus-kohta.

2. Klikkaa Näytä lasku -nappia.

3. Klikkaa Maksa lasku -nappia. Seuraavaksi sinut ohjataan Paytrailin maksupalveluun, jossa voit maksaa laskun verkkopankissa tai maksukortilla.

Muista palata maksun jälkeen takaisin Finqun hallintaan.