Google reCAPTCHA on palvelu, jonka avulla voit estää botteja lähettämästä viestejä verkkokaupan yhteydenottolomakkeen kautta tai rekisteröimästä kauppaan asiakastilejä.

Google reCAPTCHAN käyttöönotto

Finqussa reCAPTHAN käyttöönotto on helppoa – tarvitsee vain rekisteröityä Googlen palveluun ja sen jälkeen kopioida tunnukset sieltä Finqun hallintaan.

Alla on opastettu käyttöönotto yksityiskohtaisemmin:

Vaihe 1/2 – rekisteröidy reCAPTCHAAN

1. Mene osoitteeseen https://www.google.com/recaptcha
  2. Klikkaa oikealta ylhäältä Admin Console -painiketta.
  3. Jos et ole kirjautuneena Googleen, kirjaudu sisälle.
  4. Kirjoita Label-kenttään verkkokaupan nimi ja valitse sen alta kohta reCAPTCHA v2 ja sen jälkeen Invisible reCAPTCHA badge -kohta.
  5. Kirjoita Domains-kohtaan verkkokauppasi www-osoite.
  6. Hyväksy reCAPTHA-palvelun käyttöehdot valitsemalla Accept the reCAPTCHA Terms of Service kohta.
  7. Klikkaa Submit-nappia.

Vaihe 2/2 – Kopioi tunnukset ja liitä ne Finquun

1. Rekisteröinnin jälkeen sinut ohjataan sivulle, jossa näet reCAPTCHA-palvelun tunnukset (Site Key / Secret Key). Kopioi tunnukset talteen.
  2. Siirry seuraavaksi Finqu-verkkokaupan hallintaan ja mene siellä kohtaan Asetukset > Perustiedot.
  3. Perustiedoissa on vastaavat kentät kuin Googlessa (Google reCAPTCHA site key / secret). Liitä tunnukset niihin kenttiin ja tallenna asetukset oikealta ylhäältä.