Jos olet kiinnostunut liittämään verkkokauppasi Hintaseuranta.fi tai Shopalike.fi -palveluihin, niin se onnistuu niitä varten toteutetuilla laajennuksilla.

Laajennuksen käyttöönotto

Ensin tulisi ottaa käyttöön valitsemasi palvelun laajennus. Laajennukset löydät klikkaamalla profiilikuvaa oikealta ylhäältä ja sen jälkeen Yleiset asetukset > Laajennukset. Laajennuksista löytyy vähän alempaa Hintaseuranta / Shopalike. Klikkaa laajennuksen kohdalta Muokkaa-nappia päästäksesi sen asetuksiin ja asetuksissa klikkaaOta käyttöön -nappia.

Kun olet ottanut laajennuksen käyttöön, kauppasi muodostaa tuotesyötteen kaupan tuotteista. Tämän syötteen url-osoitteen voit välittää eteenpäin Shopalikelle tai Hintaseurannalle ja sillä he saavat tuotteet näkymään omissa palveluissaan.

Tuotesyötteen osoitteen kopiointi

Linkin tuotesyötteeseen löydät verkkokauppasi asetuksista. Mene vasemmasta menusta Asetukset ja sen klikkaa sen jälkeen Perustiedot.

Perustiedoissa on Syötteet-kohta, jossa näet linkin Shopaliken / Hintaseurannan tuotesyötteisiin. Voit klikata linkin auki selaimen toiseen välilehteen ja kopioida siitä tuotesyötteen osoitteen talteen. Hintaseurannan tai Shopaliken asiakaspalvelu opastaa siinä, miten url-osoite ilmoitetaan heille.

Tuotesyöte päivitetään kerran vuorokaudessa. Aluksi syötteessä voi näkyä vain teksti Parsing feed, mutta se korjaantuu noin vuorokaudessa, kun tuotetiedot on päivitetty syötteeseen.