Hintaseuranta ja Shopalike

Jos olet kiinnostunut liittämään verkkokauppasi Hintaseuranta.fi tai Shopalike.fi -palveluihin, niin se onnistuu niitä varten toteutetuilla sovelluksilla.

Sovelluksien käyttöönotto

Siirry sivun oikeasta yläreunasta Laajenna-osioon ().

Valitse seuraavaksi sivun vasemmasta laidasta Sovelluskauppa-kohta ja sen jälkeen etsi sivulta Hintaseurannan tai Shopaliken sovellus. Aloita sovelluksen asennus klikkaamalla sovellusta ja seuraa näytölle ilmestyviä ohjeita.

Tuotesyötteen osoitteen kopiointi

Kun olet asentanut sovelluksen, löydät verkkokauppasi asetuksista linkit sovelluksien tuotesyötteisiin. Mene vasemmasta menusta Asetukset ja sen klikkaa sen jälkeen Perustiedot.

Perustiedoissa on Syötteet-kohta, jossa näet linkin Shopaliken / Hintaseurannan tuotesyötteisiin. Voit klikata linkin auki selaimen toiseen välilehteen ja kopioida siitä tuotesyötteen osoitteen talteen. Hintaseurannan tai Shopaliken asiakaspalvelu opastaa siinä, miten url-osoite ilmoitetaan heille.

Tuotesyöte päivitetään kerran vuorokaudessa. Aluksi syötteessä voi näkyä vain teksti Parsing feed, mutta se korjaantuu noin vuorokaudessa, kun tuotetiedot on päivitetty syötteeseen.