Ilmoitukset

Kauppias voi saada ilmoitukset esimerkiksi uusista tilauksista tai asiakkaista Finqun hallintaan sekä sähköpostiin. Ilmoitusten asetuksista voi helposti määritellä, mitä ilmoituksia järjestelmä lähettää ja millä tavalla.

Video-ohje YouTubessa

Finqun hallinnan Ilmoitukset-osiosta löydät Finqun lähettämät ilmoitukset esimerkiksi uusista tilauksista.

Ilmoitukset tulevat esille sivun oikeaan laitaan (ks kuva alla). Valikon oikeassa ylänurkassa on toiminnot, joilla voit merkitä kaikki luetuksi, tyhjentää ilmoitukset tai muokata ilmoitusten asetuksia.

Ilmoitusten asetuksista voit valita, mitä ilmoituksia palvelu sinulle lähettää. Voit valita, lähetetäänkö ilmoitus sähköpostiin ja näytetäänkö se hallinnassa. Hallinnassa näytettäviin voit lisäksi asettaa merkkiäänen ilmoituksia varten. Asetuksissa näkyvien ilmoitusten lisäksi esimerkiksi sovellukset voivat lähettää omia ilmoituksiaan. Sovellusten ilmoituksia voi hallita sovelluksen asetuksista.

Tietoa ilmoitusäänistä

Joissain tilanteissa on mahdollista, että nettiselain estää ilmoituksen merkkiääntä toistumasta. Selaimet suhtautuvat tarkasti tämän kaltaisiin ääniin, jotka toistuvat käyttäjän pyytämättä. Merkkiäänet on toteutettu siten, että ne pitäisivät soida ongelmitta, mutta loppujen lopuksi äänen toistuminen on siitä kiinni salliiko selain äänen.