Ilmoitukset

Kauppias voi saada ilmoitukset esimerkiksi uusista tilauksista tai asiakkaista Finqun hallintaan sekä sähköpostiin. Ilmoitusten asetuksista voi helposti määritellä, mitä ilmoituksia järjestelmä lähettää ja millä tavalla.

Video-ohje YouTubessa

Saat ilmoitukset esille klikkaamalla oikean ylänurkan Ilmoitukset -ikonia ().

Ilmoitukset avautuvat sivun oikeaan laitaan. Ilmoituspalkin oikeassa yläkulmassa on valikko, josta voit merkata ilmoitukset kerralla luetuksi, poistaa ne tai mennä muokkaamaan ilmoitusten asetuksia.

Ilmoitusten valikko
Ilmoitusten valikko

Ilmoitusten asetuksista voit valita, mitä ilmoituksia palvelu sinulle lähettää. Voit valita, lähetetäänkö ilmoitus sähköpostiin ja näytetäänkö se hallinnassa. Hallinnassa näytettäviin voit lisäksi asettaa merkkiäänen ilmoituksia varten. Asetuksissa näkyvien ilmoitusten lisäksi esimerkiksi sovellukset voivat lähettää omia ilmoituksiaan. Sovellusten ilmoituksia voi hallita sovelluksen asetuksista.

Tietoa ilmoitusäänistä

Joissain tilanteissa on mahdollista, että nettiselain estää ilmoituksen merkkiääntä toistumasta. Selaimet suhtautuvat tarkasti tämän kaltaisiin ääniin, jotka toistuvat käyttäjän pyytämättä. Merkkiäänet on toteutettu siten, että ne pitäisivät soida ongelmitta, mutta loppujen lopuksi äänen toistuminen on siitä kiinni salliiko selain äänen.