Järjestelmäsivut ovat verkkokaupan automaattisesti generoimia sivuja, kuten tuotesivu, tuoteryhmäsivu, ostoskori.

Järjestelmäsivujen asetuksia muuttamalla voit vaikuttaa esim. siihen, miten tuotteen tiedot näytetään kaupassa.

Järjestelmäsivujen muokkaus

1. Mene verkkokaupan hallinnassa vasemmalta Teemat ja sivut > Teema ja klikkaa sen jälkeen Muokkaa ulkoasua -nappia.
  2. Avaa seuraavaksi vasen valikko ja valitse sieltä Järjestelmäsivut.
  3. Järjestelmäsivuista voit valita, mitä järjestelmäsivua muokkaat, kuten tuotekortti tai tuotelistaus.
  4. Kun olet valinnut sivun, oikealle avautuu valikko, josta voit muokata sivun asetuksia.
  5. Muista lopuksi tallentaa tiedot Tallenna-napista.