Käyttäjätili

Käyttäjätili -osiosta voit hallita Finqu-tilisi yhteystietoja, käyttäjätunnusta, salasanaa ja kieltä. Pääset tilin tietoihin klikkaamalla profiilikuvaa oikealta ylhäältä ja valitsemalla sen jälkeen Käyttäjätili.

Käyttäjätilille siirtyminen
Käyttäjätili löytyy oikealta ylhäältä.

Sivun oikeasta reunasta löydät käyttäjätilin tiedot (etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sähköposti). Vasemmasta laidasta voit vaihtaa profiilikuvaa (klikkaamalla kuvaa), käyttäjätunnusta, salasanaa ja Finqun hallinnan kieltä (englanti / suomi).

Käyttäjätili
Käyttäjätilin sivu