Klarnan maksutapojen päivittäminen

Klarnan vanhempi Klarna Payment Methods -maksutapa (lasku / osamaksu) poistuu käytöstä syyskuun 2020 loppuun mennessä. Mikäli sinulla on käytössäsi tämä maksutapa, se kannattaa hyvissä ajoin päivittää uudempaan Klarna Payments -maksutapaan. Tässä ohjeessa kerromme, miten voit päivittää maksupalvelun.

Klarnan sovelluksen käyttöönotto

Ensin tulisi ottaa käyttöön Klarnan sovellus. Siirry oikealta ylhäältä Laajenna-osioon (). Sen jälkeen valitse vasemmalta Sovelluskauppa ja ota sovelluskaupasta käyttöön Klarna-niminen sovellus. Sovelluksen käyttöönoton jälkeen sivulla näkyy alla olevan kuvan kaltainen näkymä.

Klikkaa Lisää-painiketta Klarna Paymentsin kohdalta.

Sen jälkeen tulee näkyville Siirry asetuksiin -painike, josta voit siirtyä maksutavan asetuksiin.

Sopimuksen siirtäminen

Ennen maksutavan käyttöönottamista sinun tulisi siirtää Klarna-sopimuksesi Klarnan uudempaan Klarna Payments -tuotteeseen. Tämän tekemiseksi löydät selkeät ohjeet maksutavan asetuksista. Maksutavan asetuksiin pääset klikkaamalla yllä mainittua Siirry asetuksiin -linkkiä sovelluksessa tai menemällä kaupan hallinnassa vasemmalta Asetukset > Maksutavat > Klarna Payments.

Tutustu sivulla näkyviin ohjeisiin ja käy Klarnan portaalissa suorittamassa sopimuksen siirto. Kun olet saanut Klarnalta uudet tunnukset, voit syöttää ne alimpana näkyvään Minulla on jo tunnukset -osioon.

Maksutavan käyttöönotto

Kun olet siirtänyt sopimuksen ja syöttänyt tunnukset maksutapaan, varmista vielä, että se on kaupassa käytössä. Kohdasta Asetukset > Maksutavat voit nähdä kaikki verkkokaupan maksutavat ja valita, mitä maksutapoja on käytössä. Suosittelemme myös kokeilemaan maksutavan toimintaa verkkokaupassa asennuksen jälkeen, jotta voit varmistua mm. siitä, että maksutapa toimii oikein.