fbpx

Ohjeet

Lisäkäyttäjät

Voit lisätä Finquun useampia lisäkäyttäjiä, jos yrityksessäsi on esimerkiksi useita henkilöitä tai jos Finqu-tilille tarvitaan pääsy ulkopuolisille tahoille (esimerkiksi sivuston toteuttaja tai kirjanpitäjä).


Lisäkäyttäjien lisääminen

Lisäkäyttäjiä lisätään palveluhallinnasta. Sinne pääset klikkaamalla profiilikuvaa oikealta ylhäältä ja sen jälkeen Palveluhallinta.

Käyttäjäryhmän lisäys

Jotta voit lisätä käyttäjän, sinun tulee ensin lisätä käyttäjäryhmä. Sen voit tehdä palveluhallinnan Käyttäjäryhmät-osiosta klikkaamalla Lisää uusi ryhmä-linkkiä.

Käyttäjäryhmään voit määritellä, mihin myyntikanaviin käyttäjällä on oikeus päästä ja sen lisäksi voit määritellä myös oikeudet eri alueille, kuten Tilauksiin, Tuotteisiin jne…

Käyttäjän lisäys

Lisättyäsi käyttäjäryhmän, voit lisätä varsinaisen käyttäjän. Klikkaa palveluhallinnasta Henkilökunnan tilit-osiosta Tilaa uusi henkilökunnan tili-linkkiä. Siitä tulee esille ikkuna, johon voit täyttää käyttäjän tiedot ja valita edellä luomasi käyttäjäryhmän.

Kun olet tallentanut tiedot, lisäkäyttäjä saa sähköpostiinsa tunnukset, joilla hän pääsee kirjautumaan sisälle palveluun.