Lisäkäyttäjät

Voit lisätä Finquun useampia lisäkäyttäjiä, jos yrityksessäsi on useita työntekijöitä tai jos Finqu-tilille tarvitaan pääsy ulkopuolisille tahoille (esimerkiksi sivuston toteuttaja tai kirjanpitäjä).

Lisäkäyttäjien lisääminen

Siirry ensin Tilin hallinta -osioon () sivun oikeasta ylänurkasta.

Vaihe 1: Käyttäjäryhmän lisäys

Jotta voit lisätä käyttäjän, sinun tulee ensin lisätä käyttäjäryhmä. Sen voit tehdä menemällä vasemmalta Henkilökunta > Ryhmät -kohtaan ja klikkaamalla sen jälkeen Lisää ryhmä -nappia oikealta ylhäältä.

Käyttäjäryhmään voit määritellä, mihin myyntikanaviin käyttäjällä on oikeus päästä ja sen lisäksi voit määritellä myös oikeudet eri alueille, kuten Tilauksiin, Tuotteisiin jne…

Vaihe 2: Käyttäjän lisäys

Lisättyäsi käyttäjäryhmän, voit lisätä varsinaisen käyttäjän. Siirry vasemmalta Henkilökunta > Tili -kohtaan ja klikkaa oikealta ylhäältä Lisää tili -nappia. Täytä seuraavaksi käyttäjän tiedot ja valitse edellisessä kohdassa luomasi käyttäjäryhmä.

Kun olet tallentanut tiedot, lisäkäyttäjä saa sähköpostiinsa tunnukset, joilla hän pääsee kirjautumaan sisälle palveluun.