Maksutavat – Klarna Checkout

Finqu-verkkokaupassa on oletuksena käytössä Klarna Checkout -maksutapa, jossa asiakkaat voivat maksaa verkkopankissa, maksukortilla, laskulla tai osamaksulla.

Voit nähdä Klarna-maksutavat tiedot Klarnan sovelluksen sivulla. Sieltä löydät vaihe-vaiheelta ohjeistuksen siihen, miten Klarnan maksutavan voi ottaa käyttöön verkkokaupassa.

Tilausten käsittely

Kun verkkokauppaasi tulee tilauksia, jotka on maksettu Klarnalla, ne tulisi käsitellä asianmukaisesti. Klarna voi tilittää maksut sinulle vain niistä tilauksista, jotka on käsitelty ja toimitettu asiakkaille. Ohjeet tilausten käsittelemiseksi Finqussa löydät täältä: https://finqu.fi/ohjeet/tilauksen-kasittely

Klarna Checkoutin asetukset

Klarna Checkoutin asetuksilla voit vaikuttaa siihen, miten Klarnan kassasivu toimii ja mitä tietoja siellä näytetään. Asetukset löydät menemällä verkkokaupan hallinnassa kohtaan Asetukset > Maksutavat > Klarna Checkout.

Klarna Checkoutin asetukset