Oletuksena verkkokaupassa on käytössä Klarna Checkout -palvelu. Käyttämällä Klarnaa saat verkkokauppaan maksutavoiksi kotimaiset verkkopankit, korttimaksut sekä Klarnan laskun ja osamaksun.

Lue lisätietoa Klarna Checkoutista täältä

Klarna Checkoutin käyttöönotto

Klarna Checkout -palvelu tulee käyttöösi samalla kun tilaat jonkin Finqun palvelupaketeista (Easy / Boost / Plus). Finqun tilauslomakkeesta löydät linkin, josta pääset tutustumaan tarkemmin Klarna Checkout -palvelun käyttöehtoihin.

Finqu-paketin tilauksen jälkeen sinun tulisi vielä lähettää Klarnalle lisätietoja yrityksestäsi, jotta Klarna voi tilittää sinulle verkkokaupassa tehtyjä maksuja. Voit lähettää tiedot Finqu-palvelun Laajenna-osiosta. Klikkaa sivun yläreunasta Laajenna-ikonia ja sen jälkeen klikkaa Klarnan sovelluksen tiedot esille. Sovelluksesta löydät Täytä tiedot -napin, josta klikkaamalla pääset täyttämään ja lähettämään tiedot Klarnalle.

Täytä tiedot Klarnalle, jotta Klarna voi tilittää maksuja.

Maksupalvelun vaihtaminen Klarna Checkouttiin

Jos verkkokaupassasi on käytössä jokin muu maksupalvelu ja haluat vaihtaa Klarna Checkouttiin, voit tilata palvelun käyttöösi Laajenna-osiosta. Etsi sovelluskaupasta Klarna-sovellus ja seuraa sivulla näkyviä ohjeita sovelluksen käyttöönottamiseksi. Muista myös täyttää kaikki tiedot Klarnalle yllä opastetulla tavalla.

Klarna löytyy laajenna-osiosta

Tilausten käsittely

Kun verkkokauppaasi tulee tilauksia, jotka on maksettu Klarnalla, ne tulisi käsitellä asianmukaisesti. Klarna voi tilittää maksut sinulle vain niistä tilauksista, jotka on käsitelty ja toimitettu asiakkaille. Ohjeet tilausten käsittelemiseksi Finqussa löydät täältä: https://finqu.fi/ohjeet/tilauksen-kasittely

Usein kysytyt kysymykset Klarnasta

Yleistä tietoa Klarna Checkout -maksupalvelun käyttämisestä Finqussa löydät täältä Klarnan usein kysytyt -sivulta. Sieltä löydät vastauksen mm. siihen, miten Klarna tilittää rahat sinulle tilauksista ja miten palautukset ym. asiat toimivat Klarnan maksujen suhteen.

Klarna Checkoutin asetukset

Klarna Checkoutin asetuksilla voit vaikuttaa siihen, miten Klarnan kassasivu toimii ja mitä tietoja siellä näytetään. Asetukset löydät menemällä verkkokaupan hallinnassa kohtaan Asetukset > Maksutavat > Klarna Checkout.

Klarna Checkoutin asetukset