Tässä ohjeessa kerromme, kuinka voit ottaa Mashin lasku- ja osamaksupalvelun käyttöön Finqussa.

Mash-laajennuksen aktivointi

Aluksi tulisi aktivoida käyttöön Mashin laajennus Finqu-tilin asetuksista.

Klikkaa oikealta ylhäältä profiilikuvaa ja valitse sen jälkeen Yleiset asetukset.

Valitse Laajennukset.

Klikkaa Muokkaa-nappia Mashin kohdalta.

Seuraavaksi pääset sivulle, josta voit tilata Mashin.

Jos sinulla ei ole vielä sopimusta Mashin kanssa, täytä lomakkeelle (sivun alareunassa) yrityksesi tiedot ja klikkaa Tilaa palvelu -nappia. Kun sopimus on käsitelty, saat sähköpostiisi vahvistuksen ja tunnukset, joilla pääset kirjautumaan Mashin palveluihin.

Jos sinulla on jo sopimus Mashin kanssa, sinun ei tarvitse tilata Mashia lomakkeella. Voit sen sijaan vain klikata vain laajennuksen aktiiviseksi sivun oikeasta ylänurkasta.

Maksutavan käyttöönotto verkkokaupassa

Mene kohtaan Asetukset > Maksutavat.

Klikkaa oikealta ylhäältä Lisää maksutapa-nappia

Valitse Mash lasku tai Mash osamaksu.

Seuraavaksi toimi joko A tai B -kohdan mukaan riippuen siitä, oletko tilannut Mashin Finqun kautta vai jostakin muualta.

A) Tilasit Mashin Finqun kautta: Klikkaa vain oikealta ylhäältä Tallenna-nappia ja maksutapa on sen jälkeen asennettu.

B) Et tilannut Mashia Finqun kautta: Aseta Mashilta saamasi tunnukset kenttiin ja klikkaa Tallenna oikealta ylhäältä.

Mashin bannereiden lisääminen verkkokauppaan

Mashin sivuilta löydät kauppiaan materiaalit -osion, josta voit ladata bannereita verkkokaupan sivuille: https://www.mash.com/fi/yrityksille/kauppiaan-materiaalit

Tuolla sivulla on kohta Mash Banneripaketti (ZIP), josta löytyy bannerit. Tässä suora linkki banneripakettiin: Mashin bannerit

Bannereita löytyy seuraavissa kooissa: 300x250px, 980x120px, 728x90px ja 160x600px. Voit siis valita oikean kokoisen bannerin ja lisätä sen haluamaasi kohtaan kaupassa.

Bannereiden lisääminen onnistuu Finqussa ulkoasun muokkauksesta. Sinne pääset menemällä vasemmasta menusta Teemat ja sivut > Teema > Klikkaa teeman kohdalta Muokkaa-nappia. Sen jälkeen voit etsiä sivulta haluamasi kohdan ja klikata siinä näkyvää Muokkaa-nappia. Sitten vain valitsee oikealta Kuva-modulin ja siitä tulee esille valikko, josta voit valita kuvan ja tallentaa sen.

Mash-maksusuunnitelman näyttäminen tuotekortissa

Halutessasi voit näyttää asiakkaille tuotekortissa Mashin maksusuunnitelman (ks kuva alla).

Suunnitelman saa näkymään muokkaamalla tuotekortti-sivun asetuksia kohdasta Teemat ja sivut > Teema > Muokkaa ulkoasua. Ulkoasun muokkauksessa valitse vasemmasta menusta Järjestelmäsivut > Tuotekortti. Sen jälkeen sivun oikealle tulee valikko ja aivan valikon alareunasta voit kytkeä maksusuunnitelman näytön päälle.