Oletuksena Finqu-verkkokaupoissa on käytössä Klarna Checkout -maksutapa, jonka kautta saat helposti käyttöösi kaikki yleisimmät verkkokaupan maksutavat (pankkinapit, korttimaksut, lasku- ja osamaksu).

Ohje Klarna Checkoutista täällä

Muiden maksutapojen käyttöönotto

Jos et halua käyttää Klarna Checkoutia verkkokaupassasi, voit kytkeä sen pois käytöstä kassan asetuksista kohdasta Asetukset > Kassa.

Valitse ensimmäisestä valikosta kassaksi Vakio ja tallenna kassan asetukset. Tämän jälkeen sinulla on käytössä Finqun oma kassasivu ja voit lisätä kauppaan muita maksupalveluita tai omia maksutapoja.

Maksutapojen lisääminen

1. Klikkaa vasemmasta menusta Asetukset, sen jälkeen Maksutavat ja lopuksi Lisää maksutapa-nappia.
  2. Valitse listasta haluamasi maksutapa.
  3. Täytä maksutavan tiedot ja klikkaa Tallenna -painiketta oikealta ylhäältä.

Omat maksutavat

Finquun on liitetty valmiiksi useita eri maksupalveluntarjoajia. Niiden lisäksi voit käyttää myös omia maksutapoja, kuten esimerkiksi kauppiaan oma lasku tai maksu noudon yhteydessä.

Oman maksutavan käyttöönotto tapahtuu yllä opastetulla tavalla. Valitse vain maksutavaksi Oma maksutapa.

Maksutapojen asetukset

Maksutavan asetuksista voit muokata maksutavan tietoja, kuten nimeä ja kuvausta. Seuraavassa taulukossa lista tiedoista, joita voit muokata.

AsetusMitä tarkoittaa
Kuvaus hallintaa vartenTähän voit kirjoittaa maksutavan kuvauksen, joka näkyy vain Finqun hallinnassa.
IBAN / BIC (omat maksutavat)Näihin kenttiin voit syöttää tilitietosi. Nämä tiedot tulevat näkymään tilauksista tulostettavissa laskuissa.
Maksuehto (vain omat maksutavat)Laskuihin tuleva maksuehto, jonka perusteella eräpäivä asetetaan. Syötä maksuehto numerona, esim 14 (vuorokautta).
NimiAsiakkaille näkyvä maksuvan nimi. (Maksupalveluissa ota ensin ruksi pois kohdasta Käytä laajennuksen xxx käännöksiä.)
KuvausAsiakkaille näkyvä maksutavan kuvausteksti. (Maksupalveluissa ota ensin ruksi pois kohdasta Käytä laajennuksen xxx käännöksiä.)
LisätiedotAsiakkaille näkyvät maksutavan lisätiedot. Tulee näkyville kassalla, kun asiakas klikkaa “Lue lisää”-linkkiä. (Maksupalveluissa ota ensin ruksi pois kohdasta Käytä laajennuksen xxx käännöksiä.)
LogoAsiakkaille näkyvä maksutavan kuvake. (Maksupalveluissa ota ensin ruksi pois kohdasta Käytä laajennuksen xxx käännöksiä.)
Lisätieto tilaukseenTilausvahvistussähköpostissa näkyvä lisätieto maksutapaan liittyen.
Lisätieto laskuunTämä lisätieto tulee näkymään tilauksesta tulostettavassa laskussa.

Maksutapalisä

Hinnoittelu-kohdasta voit asettaa maksutapaan oman lisämaksun. Kaikissa maksutavoissa ei ole mahdollista lisätä omaa maksutapalisää – esimerkiksi ulkopuolisissa laskutuspalveluissa se ei onnistu, koska siellä veloitetaan laskutusmaksu erikseen.

Maksutavan rajoitukset

Maksutavan asetuksien alareunasta löytyy Rajoitukset -kohta, josta voit rajata maksutavan näkyvyyttä tilauksen summan, maan, asiakasryhmän tai tuotteiden perusteella.