Myymälän käyttöönotto

Tässä ohjeessa kerromme, miten voit ottaa käyttöön Myymälä-kanavan.

Myymälä-kanavan avaus

1. Siirry oikealta ylhäältä Tilin hallinta -osioon ().
  2. Valitse vasemmalta Myyntikanavat.
  3. Klikkaa oikealta ylhäältä Tilaa myyntikanava -painiketta.
  4. Esi listalta Myymälä-kanava ja klikkaa sen kohdalta Tilaa-nappia.
  5. Aseta myymälä-kanavalle nimi, tarkista muut tiedot ja vahvista tilaus.

Maksutavan lisäys

Myymälä tarvitsee toimiakseen vähintään yhden maksutavan. Voit lisätä maksutavan menemällä myymälän hallinnassa Asetukset > Maksutavat ja sen jälkeen klikkaa oikealta ylhäältä Lisää maksutapa-nappia ja valitse listasta haluamasi maksutapa.

Myymälää varten on luotu Käteinen ja Luottokortti -nimiset maksutavat. Voit ottaa niitä käyttöön klikkaamalla Valitse-nappia, täyttämällä sen jälkeen maksutavan tiedot ja tallentamalla.

Myymälän käyttöönotto (Star mPop)

Myymälän käyttämiseksi mPopin kanssa tarvitset Star webPNRT Browser -nimisen sovelluksen. Sen voit ladata seuraavien linkkien takaa:

Käyttöönotto tapahtuu seuraavalla tavalla:

1. Varmista ensin, että mPop-laite on yhdistetty bluetoothilla tablettiin/puhelimeen.
  2. Käynnistä Star webPRNT Browser -sovellus.
  3. Sovelluksen yläreunassa näkyy osoitepalkki. Kirjoita osoitteeksi https://pos.finqu.com/ ja siirry osoitteeseen.
  4. Finqu myymälä avautuu näkyville ja voit sen jälkeen mennä vasemman ylänurkan valikosta Asetukset.
  5. Asetuksissa valitse tulostimen tyypiksi star webprnt ja aseta kuitin kooksi 58 mm.
  6. Voit myös muita asetuksia säätää esim. kuitin tulostumiseen liittyen.
  7. Lopuksi klikkaa asetuksista alhaalta Yhdistä-nappia.

Käyttöönotto (muut laitteet)

1. Mene laitteella osoitteeseen https://pos.finqu.com/ .
  2. Kirjaudu sisälle Finqu-tilillesi.
  3. Valitse listasta Myymälä-kanava, jonka avasit.
  4. Anna käyttämällesi laitteelle jokin nimi.
  5. Syötä PIN-koodi. (Pin-koodin löydät Myymälän hallinnasta menemällä vasemmalta Myymälä > Myyjät -kohtaan. Klikkaa auki myyjän tiedot ja siinä näkyykin pin-koodi -kenttä).

Yhteensopivat laitteet

Myymälän kanssa voi käyttää Starin Micronics mPop -kassalaitetta, josta löytyy kuittitulostin, seteli/kolikkolaatikko ja viivakoodinlukija. Myymälään voi liittää myös muun yhteensopivan kuittitulostimen tai viivakoodinlukijan.

Lisätietoa myymälään yhteensopivista laitteista