Myymälän käyttöönotto

Tässä ohjeessa kerromme, miten voit ottaa käyttöön Myymälä-kanavan.

Myymälä-kanavan avaus

Voit avata Myymälä-kanavan palveluhallinnasta. Klikkaa profiilikuvaa oikealta ylhäältä ja sen jälkeen valitse Palveluhallinta. Klikkaa Lisää myyntikanava-linkkiä myyntikanavat-osiosta ja sen jälkeen tuleekin esille kohta, josta voit tilata Myymälä kanavan.

Maksutavan lisäys

Myymälä tarvitsee toimiakseen vähintään yhden maksutavan. Voit lisätä maksutavan menemällä myymälän hallinnassa Asetukset > Maksutavat ja sen jälkeen klikkaa oikealta ylhäältä Lisää maksutapa-nappia ja valitse listasta haluamasi maksutapa.

Myymälää varten on luotu Käteinen ja Luottokortti -nimiset maksutavat. Voit ottaa niitä käyttöön klikkaamalla Valitse-nappia, täyttämällä sen jälkeen maksutavan tiedot ja tallentamalla.

Myymälän käyttöönotto (Star mPop)

1. Varmista ensin, että mPop-laite on yhdistetty android-puhelimeesi tai tablettiin.
  2. Käynnistä sitten yllä mainittu sovellus laitteessa.
  3. Sovelluksen yläreunassa näkyy osoitepalkki. Kirjoita osoitteeksi https://pos.finqu.com/ ja siirry osoitteeseen.
  4. Finqu myymälä avautuu näkyville ja voit sen jälkeen mennä vasemman ylänurkan valikosta Asetukset.
  5. Asetuksissa valitse tulostimen tyypiksi star webprnt ja aseta kuitin kooksi 58 mm.
  6. Voit myös muita asetuksia säätää esim. kuitin tulostumiseen liittyen.
  7. Lopuksi klikkaa asetuksista alhaalta Yhdistä-nappia ja sen jälkeen sen pitäisi yhdistää.

Käyttöönotto (muut laitteet)

1. Mene laitteella osoitteeseen https://pos.finqu.com/ .
  2. Kirjaudu sisälle Finqu-tilillesi.
  3. Valitse listasta Myymälä-kanava, jonka avasit.
  4. Anna käyttämällesi laitteelle jokin nimi.
  5. Syötä PIN-koodi. (Pin-koodin löydät Myymälän hallinnasta menemällä vasemmalta Myymälä > Myyjät -kohtaan. Klikkaa auki myyjän tiedot ja siinä näkyykin pin-koodi -kenttä).

Yhteensopivat laitteet

Myymälän kanssa voi käyttää Starin Micronics mPop -kassalaitetta, josta löytyy kuittitulostin, seteli/kolikkolaatikko ja viivakoodinlukija. Myymälään voi liittää myös muun yhteensopivan kuittitulostimen tai viivakoodinlukijan.

Lisätietoa myymälään yhteensopivista laitteista