Tässä ohjeessa kerromme, miten voit ottaa käyttöön Myymälä-kanavan.

Myymälä-kanavan avaus

Voit avata Myymälä-kanavan palveluhallinnasta. Klikkaa profiilikuvaa oikealta ylhäältä ja sen jälkeen valitse Palveluhallinta. Klikkaa Lisää myyntikanava-linkkiä myyntikanavat-osiosta ja sen jälkeen tuleekin esille kohta, josta voit tilata Myymälä kanavan.

Maksutavan lisäys

Myymälä tarvitsee toimiakseen vähintään yhden maksutavan. Voit lisätä maksutavan menemällä myymälän hallinnassa Asetukset > Maksutavat ja sen jälkeen klikkaa oikealta ylhäältä Lisää maksutapa-nappia ja valitse listasta haluamasi maksutapa.

Myymälää varten on luotu Käteinen ja Luottokortti -nimiset maksutavat. Voit ottaa niitä käyttöön klikkaamalla Valitse-nappia, täyttämällä sen jälkeen maksutavan tiedot ja tallentamalla.

Myymälän käyttöönotto laitteessa

1. Mene laitteella osoitteeseen https://pos.finqu.com/ .
  2. Kirjaudu sisälle Finqu-tilillesi.
  3. Valitse listasta Myymälä-kanava, jonka avasit.
  4. Anna käyttämällesi laitteelle jokin nimi.
  5. Syötä PIN-koodi. (Pin-koodin löydät Myymälän hallinnasta menemällä vasemmalta Myymälä > Myyjät -kohtaan. Klikkaa auki myyjän tiedot ja siinä näkyykin pin-koodi -kenttä).

Yhteensopivat laitteet

Myymälän kanssa voi käyttää Starin Micronics mPop -kassalaitetta, josta löytyy kuittitulostin, seteli/kolikkolaatikko ja viivakoodinlukija. Myymälään voi liittää myös muun yhteensopivan kuittitulostimen tai viivakoodinlukijan.

Lisätietoa myymälään yhteensopivista laitteista