Finqun kassaa voi käyttää tabletilla, tietokoneella tai puhelimessa.

Kassan kanssa käytettävän laitteen valinta riippuu enimmäkseen omista mieltymyksistä, mutta myös siitä, mitä muita laitteita (kassalipas / kuittitulostin) haluat yhdistää Finqu Myymälään. Huomioithan, että käyttämiesi laitteiden tulee olla myös keskenään yhteensopivia.

Ohje Myymälän käyttöönottamiseksi valitsemassasi laitteessa löytyy täältä: Myymälän käyttöönotto

Kassalaite: Star Micronics mPop

Käteismaksujen vastaanottamiseen ja kuittien tulostamiseen tarvitaan erillinen kassalaite. Finqu-myymälän kanssa voit käyttää Starin valmistamaa mPop-laitetta. Kassalaite yhdistetään tablettiin (Android-tabletti tai iPad) langattomasti bluetoothilla.

TÄRKEÄ HUOMIO
mPopin kanssa tulisi olla käytössä joko Android-pohjainen tai iPad-tabletti. Windows-laitteisiin ei ole saatavilla käyttöön tarvittavaa sovellusta. Tietoa Android- ja ipad-sovelluksista löydät alempaa.

Tietoa mPopista

WebPRNT-sovellus tablettiin

Finqu Myymälä toimii mPop -laitteen valmistajan oman Star WebPRNT sovelluksen kautta. Sen voit ladata laitteelle joko App Storesta tai Google Play:sta.

Erillinen kuittitulostin

Mikäli et käytä yllä mainittua Starin kassalaitetta, voit käyttää myös muuta kuittitulostinta, jonka saat vain liitettyä käyttämääsi laitteeseen. Tässä tapauksessa kuitti muodostetaan pdf-tiedostoksi, jonka voi tulostaa käyttämällä laitteen omaa tulostustoimintoa.

Kassa tukee myös Starin WebPRNT:tiä tukevien langattomien bluetooth tulostimien kanssa.

Korttimaksupäätteet

Finqu Myymälässä ei ole suoria integraatioita maksupäätteisiin, jolloin tilauksen summa syötetään maksupäätteeseen käsin. Näin ollen et ole sidottu minkään tietyn valmistajan maksupäätteisiin ja voit käyttää esimerkiksi iZettlen, Verifonen ja Netsin maksupäätteitä.

Integraatiota maksupäätteisiin on tulossa myöhemmin, mutta ajankohtaa ei vielä ole tiedossa.

Viivakoodinlukija

Yllä mainitusta Starin kassasta on olemassa myös versio, jossa on viivakoodinlukija mukana. Mikäli et käytä Starin laitetta, voit käyttää myös erillistä viivakoodinlukijaa, joka on vain yhteensopiva laitteesi kanssa.