Myynti tuotteittain

Myynti tuotteittain -raportista voit nähdä tuotekohtaisen myynnin valitsemaltasi aikaväliltä. Tarvittaessa raporttia voi rajata esimerkiksi tilauksen tilan tai tuoteryhmän mukaan.

Raportin muodostaminen

Myynti tuotteittain -raportin muodostaminen tapahtuu menemällä vasemmasta menusta Raportit ja sitten valitsee pudotusvalikosta Myynti tuotteittain.

Raportin valinnan jälkeen sivulle tulee sille valikot, joista voit valita seuraavia asioita:

• Tyyppi-valikosta voit valita mihin muotoon raportti tehdään (html / csv). Html avautuu nätisti selaimeen ja sen voi siitä tulostella. Csv:n voi puolestaan excelissä avata ja tarvittaessa tehdä helposti omia muokkauksia.
  • Alkaen / Loppuen -valikosta voit valita raportin aikavälin.
  • Tilauksen tila -valikosta voit rajata raportille esimerkiksi vain ne tuotteet, jotka ovat tilauksissa, joiden tilana on valmis.
  • Tuoteryhmä-valikosta voit rajata raporttiin tietyn tuoteryhmän tuotteet.
  • Valmistaja-valikosta voit rajata tietyn valmistajan tuotteet raportille.
  • Asiakasryhmä-valikosta voit rajata raportille vain ne tuotteet, jotka on ostanut jokin tiettyyn asiakaryhmään kuulunut asiakas.
  • Toimittaja-valikosta voit rajata raportille tietyn toimittajan tuotteet.
  • Maksutapa-valikosta voit rajata raportille vain tietyllä maksutavalla maksetut tuotteet.
  • Toimitustapa-valikosta voit rajata raporttiin vain tietyllä toimitustavalla toimitetut tuotteet.