fbpx

Ohjeet

Myyntikanavat

Finqu on palvelu, jossa voit myydä tuotteita helposti usean eri myyntikanavan (verkkokauppa, tukkuverkkokauppa, osta-nappi, tag) välityksellä.

Finqu-tilillesi on heti alussa avattu verkkokauppa-kanava ja voit siirtyä kaupan hallintaan valitsemalla ylävalikosta verkkokaupan.


Myyntikanavien hallinta

Voit hallita myyntikanavia siirtymällä ensin oikealta ylhäältä Tilin hallinta -osioon (). Seuraavaksi siirry vasemmalta Myyntikanavat-kohtaan. Siitä tulee esille sivu, jossa on kaikki käytössäsi olevat myyntikanavat. Uusia kanavia voit avata klikkaamalla oikealta ylhäältä Tilaa uusi myyntikanava -nappia.


Saatavilla olevat myyntikanavat

Verkkokauppa

Verkkokauppa onkin varmastu tutuin myyntikanava Finqussa. Kyseessä on siis sivusto, jossa voit esitellä ja myydä tuotteita asiakkaillesi.

Tukkuverkkokauppa

Tukkuverkkokauppa on melkein sama kuin tavallinen verkkokauppa sillä erotuksella, että tukkukaupasta voi ostaa vain sinun hyväksymäsi asiakkaat.

Tukkukaupassa on monipuoliset asetukset, joista voit mm. määritellä näytetäänkö tuotteet asiakkaille ennen asiakastilin hyväksymistä. Oletuksena tukkukauppa näyttää tuotteiden tiedot (ilman hintoja) kaikille, mutta voit halutessasi piilottaa tuotetiedot kokonaan kirjaumisen taakse.

Myymälä

Myymälä on kanava, jonka avulla voit myydä Finqu-tililläsi olevia tuotteita kivijalkakaupassa. Käytännössä kyse on siis kassaohjelmistosta. Finqun kassajärjestelmä keskustelee saumattomasti verkkokaupan kanssa, jolloin esimerkiksi tuotetiedot, tilaukset ja varastoarvot pysyvät aina ajan tasalla.

Ohje myymälän käyttöönottamiseksi

Osta-nappi

Osta-napin avulla voit myydä yksittäisiä tuotteita Finqun ulkopuolisilla sivustoilla.

Osta-nappi toimii käytännössä siten, että voit kopioida osta-napista erityisen liitoskoodin, jonka voit liittää ulkopuoliselle sivustollesi – esimerkiksi kotisivuille tai blogiin. Koodin liittäminen edellyttää, että pystyt muokkaamaan sivustosi lähdekoodia.

Tag

Tag on kanava, joka muodostaa yhdestä tuotteesta QR-koodin. Asiakas voi lukea QR-koodin puhelimellaan ja sen jälkeen hänet siirretään suoraan kassalle tilauksen maksuun.