Voit muodostaa myyntiraportin menemällä vasemmasta menusta Raportit-kohtaan.

Siitä tulee näkyville pudotusvalikko, josta voit valita kahdesta eri tyyppisestä myyntiraportista:

• Myyntiraportti ottaa huomioon kaiken myynnin, mitä on tapahtunut.
  • Muokattavassa myyntiraportissa voit rajata myynnin esimerkiksi tiettyyn tuoteryhmään tai tiettyyn valmistajaan.

Myyntiraportin muodostaminen

Valitse pudotusvalikosta raportin tyyppi (myyntiraportti / muokattava myyntiraportti).

Sen jälkeen sivulle tulee näkyville raportin valinnat:

TyyppiTästä voit valita mihin muotoon raportti muodostetaan (html-tiedosto tai csv-tiedosto).
Alkaen / PäättyenNäistä valikoista voit valita miltä ajalta raportti muodostetaan.
MyyntikanavatTästä voit valita, minkä myyntikanavan myynnistä raportti tehdään.
Tilauksen tilaTästä voit valita, millä tiloilla olevat tilaukset otetaan huomioon. Voit valita esimerkiksi vain ne tilaukset, jotka ovat valmis-tilassa.

Muokattavassa myyntiraportissa voit valita myös seuraavat:

TuoteryhmäTästä voit rajata raportin koskemaan tiettyä tuoteryhmää.
ValmistajaTästä voit rajata raportin tietyn valmistajan tuotteisiin.
AsiakasryhmäTästä voit rajata mukaan vain tietyn asiakasryhmän tilaukset.
ToimittajaTästä voit rajata mukaan vain tietyn toimittajan tuotteista tehdyt tilaukset.

Muokattavassa myyntiraportissa on myös useita Näytä-valintoja, josta voit ruksata raportissa näytettävät erittelyt esimerkiksi tuoteryhmä- tai valmistajittain.

Kun olet tehnyt valinnat, klikkaa alhaalta Muodosta raportti-nappia. Se muodostaa raportin ja muodostuksen jälkeen sivun alareunaan tulee näkyville painike, josta voit ladata raportin omalle tietokoneellesi.