fbpx

Pakettikauppa.fi on palvelu, joka yhdistää verkkokauppasi eri kuljetusliikkeiden (Posti, Matkahuolto, Schenker) palveluihin. Pakettikauppa-laajennuksen avulla saat käyttöösi useita eri toimitustapoja ja voit muodostaa osoitekortit tilauksiin suoraan Finqun hallinnan kautta.


Pakettikaupan hinnasto

Oma sopimus kuljetusyhtiön kanssa

Voit käyttää pakettikauppaa omilla sopimuksilla (posti, matkahuolto) ja silloin palvelun käyttö on veloituksetonta (pakettikaupan hinnasto 26.9.2018 mukaan). Maksat käytännössä vain toimituksista sen mukaan, mitä olet sopinut erikseen esimerkiksi Postin kanssa.

Pakettikaupan sopimus

Jos sinulla ei ole omaa sopimusta Postin tai Matkahuollon kanssa, voit silti lähettää toimituksia pakettikaupan hinnaston mukaisesti. Pakettikaupan hinnaston löydät osoitteesta https://www.pakettikauppa.fi/hinnasto/


Laajennuksen käyttöönotto

Pakettikaupan laajennuksen saat käyttöön klikkaamalla profiilikuvaa oikealta ylhäältä ja sen jälkeen Yleiset asetukset > Laajennukset. Laajennuksista löytyy Pakettikauppa ja klikkaa vielä sen kohdalla olevaa Muokkaa-nappia. Sivun alareunasta löytyy tilauslomake. Täytä lomakkeeseen yrityksen tiedot ja lähetä ne. Tietojen lähettämisen jälkeen sinulle luodaan käyttäjätili pakettikauppa-palveluun ja saat siitä vahvistusviestin sähköpostiisi.

Tämän jälkeen sinun tulisi allekirjoittaa sopimus pakettikaupan kanssa. Sopimuksen voi allekirjoittaa Pakettikauppa-palvelun hallinnan kautta osoitteessa https://hallinta.pakettikauppa.fi.

Lähetyksiä pystyt tekemään siirtämällä ensin Pakettikaupan sisäiselle maksutilille saldoa tai asettamalla laskutustiedot. Tarvittaessa kysy lisää tietoa suoraan pakettikaupan asiakaspalvelusta: https://www.pakettikauppa.fi/ota-yhteytta/


Toimitustapojen käyttöönotto verkkokaupassa

Kun pakettikauppa-laajennus on päällä, voit kytkeä kauppaan käyttöön pakettikaupan tarjoamia toimitustapoja. Toimitustapojen lisääminen onnistuu menemällä vasemmalta Asetukset ja sen jälkeen Toimitustavat ja sitten Lisää toimitustapa-nappia oikealta ylhäältä.

Seuraavaksi eteesi avautuu lista toimitustavoista ja voit kytkeä niitä päälle Valitse-napeista.

Ohje toimitustapojen käyttöönottamiseksi

Lähetysten tekeminen

Voit tehdä pakettikaupan toimitustavoilla tehtyihin tilauksiin toimituksia Finqun kautta.

Tilauksen tiedoissa on Toimitus-välilehti, josta voit tehdä toimituksen ja muodostaa pakettiin tarvittavan osoitekortin.

Ohje toimituksen muodostamiseksi

avainlippu

Kotimaista osaamista - Finqu on Avainlippu-palvelu

© 2019 Finqu Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Käyttöehdot / Tietosuojaseloste