Pakettikauppa

Pakettikauppa-palvelua käyttämällä voit liittää verkkokauppaan useiden eri kuljetusyhtiöiden palveluja.

Päivitetty yli viikko sitten

Pakettikauppa loppuu

Pakettikauppa-sovellusta ei kannata ottaa käyttöön, koska Pakettikauppa lopettaa toimintansa 31.5.2024 mennessä.

Toistaiseksi suosittelemme käyttämään Pakettikaupan sijasta vastaavaa Shipit-palvelua. Sen käyttöönottoon ohje täällä: https://help.finqu.com/fi/articles/4674113-shipit

Tietoa Pakettikaupasta

Lisää tietoa Pakettikaupasta löydät heidän kotisivuiltaan osoitteesta https://www.pakettikauppa.fi/

Pakettikaupan käyttöönotto

1. Pakettikauppa-sovelluksen asentaminen

1. Siirry kohtaan Asetukset > Sovellukset.

2. Klikkaa Asenna sovellus -painiketta.

3. Klikkaa Pakettikauppaa.

4. Klikkaa Asenna sovellus -painiketta.

5. Sovellus tarvitsee käyttöoikeuksia Finqu-tilillesi. Jatka sovelluksen asentamista klikkaamalla Salli pääsy -painiketta.

2. Tunnusten syöttö / Pakettikaupan tilaaminen

Sovelluksen asentamisen jälkeen sinut ohjataan Pakettikauppa-sovelluksen sivulle, josta voit:

• Tilata Pakettikauppa-palvelun kohdasta Avaa uusi tili.
    tai

• Syöttää pakettikaupan tunnukset kohtaan Onko sinulla jo tunnukset, jos sinulla on jo sopimus Pakettikaupan kanssa.

3. Toimitustapojen asentaminen

1. Siirry kohtaan Asetukset > Toimitustavat.

2. Klikkaa Lisää toimitustapa -painiketta.

3. Klikkaa toimitustapaa, jonka haluat asentaa. Jos et näe toimitustapoja, klikkaa sovelluksen sivulta Asenna toimitustavat uudelleen -painiketta.

4. Täytä toimitustavan tiedot.

5. Klikkaa Tallenna-painiketta.

Tarkempia ohjeita toimituskuluista täällä: Toimituskulujen asettaminen

Osoitekorttien luominen

Pakettikaupan sovellus mahdollistaa sen, että voit luoda tilauksiin osoitekortteja suoraan Finqun hallinnan kautta. Saat osoitekortit luotua samalla, kun luot toimituksia tai käsittelet tilauksia.