Paypalin käyttöönotto

Tässä ohjeessa kerromme, kuinka voit ottaa myyntikanavassasi käyttöön Paypal-maksutavan.

PayPal-tili

Jotta voit ottaa maksuja vastaan Paypalin kautta, sinun tulee luoda itsellesi PayPal-tili. Paypal-tilin voit avata osoitteessa https://www.paypal.com/

Paypal-aplikaatio

Paypal-maksutavan käyttöönotto Finqussa edellyttää Paypalin asiakas-id:tä ja salaista avainta. Nämä saat siten, että luot Paypalissa aplikaation maksujen vastaanottamista varten seuraavasti:

Siirry osoitteeseen https://developer.paypal.com/developer/applications/ Tee uusi aplikaatio klikkaamalla kohdassa REST API apps näkyvää Create App-painiketta. Luomasi aplikaation tiedoista löydät Client ID- ja Secret-tunnukset, joita tulet tarvitsemaan myöhemmin Finqussa.

Huom: Valitse Paypalissa Live-tila oikean yläreunan Live / Sandbox-painikkeesta.

Paypal-maksutavan käyttöönotto

Paypalin käyttöönotto Finqussa onnistuu Muut maksutavat -ohjeen mukaisesti.

Testaaminen

Suorita kaupastasi yksi testiostos käyttämällä Paypalia, jotta voit varmistua sen toiminnasta.

Mikäli maksutapa antaa virheilmoituksen eikä toimi, tarkista seuraavat asiat:

• kauppiaan id:n ja salaisen avaimen oikeellisuus
  • että olet täyttänyt Paypalissa kaikki vaadittavat tiedot yrityksestäsi (yrityksen nimi, tilinumero, yms).