Pdf-tiedostojen lisäys tuotteisiin / kauppaan

Tässä ohjeessa opastamme, miten verkkokauppaan voi ladata omia pdf-tiedostoja, joita asiakkaat voivat ladata kaupasta itselleen. Tämä on hyödyllinen, jos haluat tarjota asiakkaille esimerkiksi käyttöohjeita tai valmistajan alkuperäisiä esitteitä pdf-muodossa.

Finquun voi ladata omia tiedostoja tuotteiden kautta. Tiedoston voi liittää tuotteeseen, mutta voit halutessasi kopioida myös linkin tiedostoon, jonka voit laittaa muualle kauppaan.

Tiedostojen lataaminen

Tiedosto ladataan tuotteeseen menemällä Tuotteet > Tuotteet > Etsi ja avaa tuotteen tiedot.

Tuotteessa on alempana Liitetiedostot-osio. Klikkaa sieltä Valitse tiedostot -nappia. Sen jälkeen eteesi avautuu alla olevan kuvan näköinen näkymä, josta voit ladata tiedostoja ja liittää niitä tuotteisiin.

Tiedostojen lataaminen
Voit ladata Finquun tiedostoja tuotteen liitetiedostot-osiosta.

Linkin kopioiminen

Jos haluat lisätä linkin pdf-tiedostoon jonnekin muualle kuin tuotteen sivulle, voit kopioida tiedoston linkin klikkaamalla hiiren kakkospainiketta tai painamalla pidempään. Siitä tulee esille selaimesi valikko, josta voit kopioida osoitteen.

Tiedoston linkin kopiointi
Tiedoston linkin kopioiminen