Shipit

Shipit-palvelun avulla voit ottaa verkkokaupassasi käyttöön eri kuljetusyhtiöiden palveluja.

Päivitetty tällä viikolla

Tietoa Shipit-palvelusta

Voit lukea lisää Shipitistä heidän kotisivuiltaan osoitteessa https://www.shipit.fi/

Shipitin käyttöönotto

1. Shipit-sovelluksen asentaminen

1. Siirry kohtaan Asetukset > Sovellukset.

2. Klikkaa Asenna sovellus -painiketta.

3. Klikkaa Shipitia.

4. Klikkaa Asenna sovellus -painiketta.

5. Sovellus tarvitsee käyttöoikeuksia Finqu-tilillesi. Jatka sovelluksen asentamista klikkaamalla Salli pääsy -painiketta.

2. Tunnusten syöttö / Shipitin tilaaminen

Sovelluksen asentamisen jälkeen sinut ohjataan Shipit-sovelluksen sivulle, josta voit:

• Syöttää Shipitin API-tunnukset kohdasta Shipitin käyttöönotto.
    tai

• Tilata Shipitin kohdasta Tilaa Shipit.

3. Toimitustapojen asentaminen

1. Klikkaa Lisää toimitustapa -painiketta.

2. Klikkaa toimitustapaa, jonka haluat asentaa. Jos et näe toimitustapoja, klikkaa sovelluksen sivulta Asenna toimitustavat uudelleen -painiketta.

3. Täytä toimitustavan tiedot.

4. Klikkaa Tallenna-painiketta.

Tarkempia ohjeita toimituskuluista täällä: Toimituskulujen asettaminen

Shipit-sovelluksen toiminnot

Kun Shipit-sovellus on asentunut, voit muokata sen asetuksia sovelluksen sivulta. Sovellus löytyy menemällä Asetukset > Sovellukset > Shipit.

• Sivulla olevasta Shipit hallinta -painikkeesta voit tarvittaessa siirtyä Shipitin palveluun.

• Asenna toimitustavat uudelleen -painikkeesta voit tarvittaessa pyytää sovellusta hakemaan toimitustavat uudelleen Shipitiltä. Tätä ominaisuutta voit tarvita, jos et näe kaikkia Shipitin välittämiä toimitustapoja, kun asennat toimitustapoja verkkokauppaan.

• Kuljetusyhtiöiden valinta -osiosta voit valita käyttöön ne kuljetusyhtiöt- ja palvelut, joilla toimitat tuotteita.

Osoitekorttien luominen

Shipitin sovelluksella voit luoda myös osoitekortteja toimituksiin Finqun kautta. Se onnistuu samalla, kun muodostat toimituksia tai käsittelet tilauksia.

Shipit-palvelun maksut

Shipit-palvelun käytöstä voi maksaa kahdella eri tavalla:

1. Lompakko: Kirjaudu Shipitin sivuille tunnuksillasi → TEE LÄHETYS → Lompakko → syötä summa (minimi 100 €) ja siirry maksamaan. Huomaa myös automaattinen lompakon täyttö.

2. Laskutus: Ota yhteyttä [email protected] jos haluat että sinulle aktivoidaan laskutusasiakkuus. Laskun saa verkkolaskuna tai sähköpostilla pdf-muodossa.

Oman kuljetussopimuksen käyttö

Myös omien asiakasnumeroiden käyttö on mahdollista Shipitin Finqu käyttäjille. Mikäli haluat käyttää omia asiakasnumeroitasi ole yhteydessä Shipitin asiakaspalveluun.

Ohjevideo Shipitista