Verkkokaupan yksittäisiä sivuja muokataan simppelillä tekstieditorilla. Vaikka tekstinkäsittely onkin monelle suhteellisen tuttua puuhaa, tässä kuitenkin muutama vinkki editorin käyttämiseksi.

Otsikko

Sivulla olisi hyvä olla vähintään yksi otsikko. Voit valita otsikon tyylin editorin muotoilut-painikkeesta, joka on ensimmäinen nappi vasemmalta katsottuna.

On tärkeää, että valitset otsikolle otsikko-muotoilun (sen sijaan, että suurennat leipätekstin kokoa). Sivun otsikko on yksi tekijä, jonka perusteella Google päättelee sivuston sisältöä.

Fontit

Editorissa ei ole erillistä fontintyypin valintaa. Tyylillisesti on suotavaa, että fontti on yhtenäinen koko sivustolla ja sen vuoksi fontti onkin määritelty valmiiksi kaupan teemaan.

Linkin lisäys sivulle

Yksi usein kysytty kysymys on se, kuinka lisään linkin tekstiin. Linkin lisäys onnistuu siten, että valitset ensin linkitettävän tekstin ja klikkaat sen jälkeen editorissa Lisää linkki-nappia. Tämän napin tunnistaa pienestä ketjun kuvasta. Napista avautuu ruutu, johon voit kirjoittaa linkin url-osoitteen.

Sivun lähdekoodi

Voit halutessasi muokata myös yksittäisen sivun html-koodia. Html-koodi-nappi löytyy editorista toiseksi viimeisenä.

Kun olet tehnyt muutokset lähdekoodiin, poistu vielä lähdekooditilasta ennen tallennusta. Silloin koodiin tekemäsi muutokset tallentuvat oikein.