fbpx

Ohjeet

Teeman päivittäminen

Tässä ohjeessa kerromme, kuinka voit päivittää verkkokaupan teeman uusimpaan versioon. Finqun julkaisemat teemapäivitykset tuovat mukanaan uusia ominaisuuksia ja/tai korjaavat teemassa ilmenneitä virheitä.

Video-ohje YouTubessa

Vaihe 1/3: Päivityksen aloittaminen

Huom: Päivitys ajaa yli mahdollista lähdekoodiin tehdyistä muutoksista. Jos olet tehnyt muutoksia kaupan lähdekoodiin, muutokset tulisi lisätä päivityksen jälkeen uudelleen.

Varsinaisen päivityksen voit aloittaa seuraavalla tavalla:

  1. Valitse vasemmasta menusta Teemat ja sivut > Teema.
  2. Klikkaa Muokkaa ulkoasua-nappia.
  3. Klikkaa oikealta ylhäältä teemen nimeä ja sen jälkeen esille tulee Päivitä-nappi, josta teeman voi päivittää.
  4. Päivityksen jälkeen klikkaa ilmoitusta ylhäältä uudelleen ja sen jälkeen Avaa-nappia. Se avaa päivitetyn teeman käyttöön muokkausnäkymässä.
  5. Kun teema on päivittynyt, näkyy päivitetty versio ensin kaupan hallinnassa ja esikatselussa.
  6. Tarkista seuraavaksi, että kaikki on kunnossa.

Vaihe 2/3: Päivitetyn teeman tarkistaminen

Ennen kuin päivityksen julkaisee kauppaan, on hyvä tarkistaa kaupan esikatselusta, että kaikki on kunnossa. Teeman muokkauksessa on vasemmalla ylhäällä Katso verkkokauppaa-nappi, josta voit ottaa päivitetyn version esikatseluun.

Erityisen tärkeää on kokeilla, että kaupasta voi edelleen tilata tuotteita. Kannattaa laittaa esikatselussa jokin tuote ostoskoriin ja siirtyä kassalle. Jos pääset kassalle täyttämään yhteystietoja, teema on tilaamisen puolesta kunnossa.

Yksi mahdollinen ongelma on se, että teeman värit ovat palautuneet oletuksiin. Siinä tapauksessa väriasetukset tarvitsee vain käydä tallentamassa klikkaamalla väriasetusten alareunasta Tallenna-nappia.


Vaihe 3/3: Päivityksen julkaiseminen verkkokauppaan

Kun olet tarkistanut, että teema on päivityksen jälkeen kunnossa, voit julkaista päivityksen verkkokaupassa. Voit tehdä sen klikkaamalla teeman nimeä oikealta ylhäältä ja sen jälkeen Julkaise-nappia.