Tilin tiedot-osiosta voit hallita Finqu-tilisi yhteystietoja, käyttäjätunnusta, salasanaa ja kieltä.

Pääset tilin tietoihin klikkaamalla profiilikuvaa oikealta ylhäältä ja sen jälkeen valitse valikosta Tilin tiedot.

Yhteystiedot

Yhteystietoihin voit täyttää yrityksesi tiedot sekä yrityksen yhteyshenkilön tiedot. Pidäthän yhteystiedot ajan tasalla. Yhteystietoja tarvitaan Finqun ja yrityksesi väliseen yhteydenpitoon. Tilin tiedot tulevat myös laskuihin, joilla veloitamme Finqu-palvelun käytöstä.

Finqun hallinnan kieli

Tilin tietojen kohdasta Käytän Finqua kielellä voit valita, millä kielellä käytät Finqua (suomi, englanti tai ruotsi).

Käyttäjätunnuksen vaihtaminen

Kohdasta Vaihda käyttäjätunnus voit vaihtaa Finqu-tilisi käyttäjätunnuksen.

Käyttäjätunnus on se sähköpostiosoite, johon lähetämme tärkeitä Finqun käyttämistä koskevia ilmoituksia. Huolehdithan, että käyttäjätunnus on sellainen sähköposti, jota pääset lukemaan.

Salasanan vaihtaminen

Kohdasta Salasanan vaihto voit vaihtaa Finqu-tilisi salasanan. Vaihtaaksesi salasanan sinun tulee antaa nykyinen salasanasi. Jos et muista nykyistä salasanaasi, voit tilata uuden salasanan Finqun kirjautumissivun Unohtuiko salasana-kohdasta.