fbpx

Tuotepaketti-toiminnon avulla voit myydä asiakkaalle useamman tuotteen yhdessä paketissa. Tämä on hyödyllinen esimerkiksi silloin, jos haluat myydä asiakkaalle tuotteen ja siihen kuuluvat lisätarvikkeet yhdellä kiinteällä hinnalla.


Tuotepaketin lisääminen

Tuotepaketti lisätään samalla tavoin kuin muutkin tuotteet, eli hallinnan kohdasta Tuotteet > Kaikki tuotteet > Lisää tuote-nappia oikealta ylhäältä. Valitse ensimmäisestä valikosta tuotevalinnan tyypiksi Tuotepaketti.

Tuotepakettia luodessa valitse ensin tyypiksi Tuotepaketti.

Valinnan jälkeen sivulle tulee esille Tuotepaketin sisältö -osio, josta voit valita pakettiin sisältyvät tuotteet. Muutoin tiedot täytetään samoin kuin muissakin tuotteissa.


Varastosaldot tuotepaketissa

Tuotepaketti noudattaa pakettiin kuuluvien tuotteiden varastoarvoja. Pakettiin sisältyvien tuotteiden saldot vähennetään kuten ne on paketin tietoihin asetettu. Jos kaikkien pakettiin kuuluvia tuotteita ei ole saatavilla, ei voi tuotepakettiakaan ostaa.


Tuotevalinnat tuotepaketissa

Tuotepakettiin voi liittää myös sellaisia tuotteita, joissa on tuotevalintoja, kuten väri- tai kokovalikko. Nämä valinnat näytetään asiakkaalle tuotepaketin tiedoissa normaaliin tapaan, jolloin asiakas voi tehdä haluamansa valinnat tuotteisiin.

Itse tuotepakettiin voi myös liittää omia tuotevalintoja. Tämä tilanne voi tulla vastaan esimerkiksi silloin, jos myyt tuotetta A ja tuotetta B ja tarjoat näille lisähintaan asennuspalvelua. Jos asennuspalvelu ei erikseen ole myytävänä kaupassa, voit tehdä sen tuotepakettiin ruksina, jolloin asiakas voi ruksata mukaan maksullisen asennuspalvelun.


Tuotepaketin näkyminen kaupassa

Oletuksena tuotepaketti näkyy kaupassa muiden tuotteiden tapaan siinä tuoteryhmässä, johon paketti on lisätty. Jos pakettituotteita on paljon, voit tehdä niitä varten myös kokonaan oman kategorian, jossa ne näkyvät.

Tuotteen tiedoissa on Linkitetyt tuotteet-osio, josta voit yhdistää pakettiin kuuluvat tuotteet sekä paketin toisiinsa. Tällä tavoin saat pakettituotteen näkymään pakettiin kuuluvien tuotteiden alapuolella.

avainlippu

Kotimaista osaamista - Finqu on Avainlippu-palvelu

© 2019 Finqu Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Käyttöehdot / Tietosuojaseloste