Finqussa voi avata useita myyntikanavia saman tilin alle. Tämän vuoksi Finqussa on myös toiminto, jolla voit valita missä kanavissa tuoteryhmät näkyvät.

Oletuksena kaikki tuoteryhmät näkyy kaikissa kanavissa, mutta jos et halua esimerkiksi kaikkien myymälän tuotteiden näkyvän verkkokaupassa, voit rajata niiden näkyvyyttä tämän ohjeen neuvoilla.

Tuoteryhmien valitseminen myyntikanavaan

1. Siirry yläreunan valikosta sen kanavan hallintaan, johon haluat valita tietyt tuoteryhmät.
  2. Mene kohtaan Tuotteet > Tuoteryhmät ja tuotteet.
  3. Rullaa ihan sivun alareunaan ja klikkaa Valitse tuoteryhmät-nappia.

Nyt myyntikanavassa on edelleen käytössä kaikki ryhmät, mutta voit alkaa rajata tuoteryhmien näkyvyyttä seuraavalla tavalla:

1. Klikkaa rattaan kuvaa sen ryhmän kohdalta, jonka haluat poistaa käytöstä myyntikanavassa.
  2. Tuoteryhmän tiedoissa näkyy nyt ylhäällä pudotusvalikkoja, joista voit valita, näytetäänkö ryhmä kanavassa vai ei.
  3. Valitse myyntikanavan valikosta Ei käytössä ja sen jälkeen tallenna.
  4. Nyt kyseinen ryhmä ei ole enää käytössä myyntikanavassa.

On myös olemassa massatoiminto, jolla voi poistaa useita ryhmiä käytöstä samalla kertaa:

1. Mene Tuotteet > Tuoteryhmät ja tuotteet.
  2. Valitse listasta ne tuoteryhmät, jotka haluat poistaa käytöstä myyntikanavassa.
  3. Klikkaa listan yltä Massatoiminnot-nappia ja valitse Poista myyntikanavasta.
  4. Vahvista vielä lopuksi poisto klikkaamalla Poista-nappia sivun yläreunasta.