fbpx

Ohjeet

Tuotevalinnat – esim väri- tai kokovalikot

Tuotevalintojen avulla voit lisätä tuotteisiin valintoja, kuten väri- tai kokovalikon. Tässä ohjeessa kerromme, miten tuotevalintoja lisätään ja muokataan tuotteissa.

Video-ohje YouTubessa

Tuotevalinnan lisääminen tuotteeseen

Uusien tuotevalintojen lisääminen onnistuu tuotteen tietojen Tuotevalinnat-osiosta. Voit valita aiemmin lisäämäsi valinnan valikosta tai voit lisätä kokonaan uuden valikon klikkaamalla plus-merkkiä valikon oikeassa reunassa.

Tuotevalinnan liittäminen

Tuotevalintaa lisättäessä valitaan tuotevalinnan tyyppi (ks taulukko tyypeistä alareunassa), syötetään valikolle otsikko (esim Koko) ja viimeisessä kohdassa asetetaan valikkoon tulevat valinnat (esim. S, M, L, jne).

Kun olet lisännyt tuotevalinnan tuotteeseen, voit oikean reunan kytkimistä vielä erikseen valita, mitkä valinnat (esim mitkä koot) ovat tuotteessa käytössä. Vihreäksi merkityt ovat käytössä ja harmaat eivät ole käytössä. Oikean reunan Toiminnot-painikkeesta voit ottaa kaikki valinnat käyttöön tai poistaa käytöstä yhdellä kertaa.

Hinnat voit asettaa valinnoille siten, että klikkaat hintaa tai valinnan nimeä. Sen jälkeen sivulle tulee esille ikkuna, johon voit asettaa tuotevalinnan lisähinnan verottomana tai verollisena. Huomioithan, että valinnan hinta lisätään tuotteen perushinnan päälle.


Aiemmin lisätyn valinnan muokkaus

Jos haluat muokata aiemmin lisäämääsi valintaa, kuten vaihtaa kokojen / värien nimiä tai muokata niiden järjestystä, klikkaa oikeasta reunasta Toiminnot-nappia ja valitse Muokkaa valintoja. Se avaa internet-selaimeesi uuden välilehden, jossa on mahdollisuus muokata tuotevalinnan tietoja. Kun olet tehnyt tarvittavat muutokset, tallenna ne ja sulje selaimen välilehti.

Huomioithan, että tuotevalinann muokkaaminen vaikuttaa kaikkiin tuotteisiin, joissa valinta on käytössä.

Oikean laidan toiminnoista voit muokata valintaa.

Tuotevalintojen tyypit

Tuotevalinnan tyyppi vaikuttaa siihen, miltä valinta näyttää ja miten se toimii kaupassa.

Pudotusvalikko Pudotusvalikko, josta asiakas voi valita yhden vaihtoehdon.
Valintanappi Valintapallurat, joista asiakas voi valita yhden vaihtoehdon.
Teksti Tekstikenttä, johon asiakas voi kirjoittaa halumansa tekstin.
Valintaruutu Valintaruutu, jonka asiakas voi ruksata (kyllä / ei -tyyppinen valinta).