Tässä ohjeessa kerromme, mitä erilaisia moduleita verkkokaupan sivupohjiin voi lisätä. Sivupohjien avulla voit siis muokata kaupan ulkonäköä. Lisää tietoa sivupohjista löydät täältä Sivupohjat-ohjeesta.

Modulit käytännössä

Modulien nimet eivät välttämättä hirveästi kerro, mitä moduli käytännössä tekee. Alta löydät listan eri moduleista ja Finqun tuki opastaa mielellään lisää niiden käyttämisessä.

Navigaatiot

• Navigaatio: Navigaatio -modulilla voit tehdä valikon haluamistasi sivuista / tuoteryhmistä / blogiteksteistä.
  • Navigaatio – linkit: Navigaatio – linkit -modulilla voit lisätä valikkoon linkin, joka johtaa toiselle sivustolle.
  • Navigaatio – sivut: Navigaatio – sivut -moduli listaa automaattisesti kaikki kauppaan lisätyt sivut, eli ne sivut, jotka olet luonut Teema ja sivut > Sivut -osiosta.
  • Navigaatio – tuoteryhmät: Navigaatio – tuoteryhmät -modulilla voit laittaa sivun yläosaa näkyville kauppasi tuoteryhmät.
  • Leivänmuru: Leivänmurupolku näyttää asiakkaan sijainnin sivustolla ja polkua klikkaamalla voi palata esim. tuotteesta takaisin tuotelistaukseen.
  • Sivulistaus: Tämän avulla voit lisätä kaupan sivupalkkiin tai alatunnisteeseen navigaation, johon voit lisätä linkkejä kaupan sivuille, kuten esim. toimitusehtoihin tai yhteystietoihin.

Teksti ja kuvat

• Teksti: Teksti-modulilla voit lisätä sivupohjaan tekstiä.
  • Kuva: Kuvamodulilla voit lisätä sivupohjaan kuvan.
  • HTML: Html-modulilla voit kirjoittaa sivupohjaan omaa html-koodia.
  • Kuvakaruselli: Kuvakarusellilla voit lisätä useita kuvia, joita verkkokauppa vaihtaa animoidusti sivuilla.
  • Galleria: Galleriaan voit lisätä kuvia ja se tekee niistä kauppaan hienon kuvakollaasin. Kuvia klikkaamalla ne suurenevat koko näytölle.

Someliitokset

• Some-painikkeet: Some-painikkeilla voit lisätä käyttämiesi some-palveluiden ikonit sivuille. Näihin saa lisättyä linkin esim. yrityksesi fb-sivuille.
  • Some-jako-painikkeet: Some-jako-painikkeet toimivat siten, että asiakas voi jakaa verkkokaupan sivun esim. facebook-kavereilleen.
  • Facebook Page Plugin: Tällä saat kaupassa näkymään tietoja facebook-sivustasi, tykkääjien kuvia sekä viimeisimpiä fb-päivityksiä.
  • Twitter aikajana: Tämä moduli näyttää viimeisimmät Tweettisi.

Maksu- ja toimitustavat

• Maksutavat: Muodostaa logot kaupassa käytössä olevista maksutavoista.
  • Toimitustavat: Muodostaa logot kaupassa käytössä olevista toimitustavoista.

Tuotteet

• Tuotelista: Voit lisätä sivuille listan valitsemistasi tuotteista.
  • Tuotelista – uutuudet: Listaa kaupan uutuustuotteet automaattisesti.
  • Tuotelista – alennukset: Listaa kaupan alennustuotteet automaattisesti.
  • Tuoteryhmälista: Tuoteryhmälista näyttää kaupan tuoteryhmät.
  • Valmistajat – kaikki: Listaa kaupan tuotteiden valmistajat kuvakkeina, joita klikkaamalla voi siirtyä tarkastelemaan tietyn valmistajan tuotteita.
  • Tuotekaruselli: Tällä modulilla voit tehdä karusellin haluamistasi tuotteista. Karuselli näyttää neljä tuotetta rinnakkain ja vaihtelee siihen muita tuotteita pienen animaation avulla.

Yhteydenotto ja uutiskirje

• Uutiskirje: Lisää kauppaan lomakkeen, jonka avulla asiakas voi tilata kaupan uutiskirjeen.
  • Yhteydenottolomake: Lisää kauppaan yhteydenottolomakkeen.

Blogi

• Blogilista: Tällä modulilla voit laittaa näkymään linkit haluamiisi blogiteksteihin.
  • Blogilista – Uusimmat: Tällä saat näkymään viimeisimmät blogikirjoitukset.
  • Blogilista – viimeksi päivitetyt: Tällä saat näkymään viimeiseksi päivitetyt blogikirjoitukset.