Unifaun

Finqun Unifaun-integraation avulla voit käyttää omia kuljetussopimuksiasi suosituimpien kuljetusliikkeiden kanssa. Lue lisää hinnoista ja paketoinnista sovelluksen sivulta. Sovellus toimii itsenäisesti Unifaun Onlinesta riippumatta ja voit käyttää Unifaunia suoraan Finqusta toimitustapojen tarjoamiseen ja kuljetuksien luomiseen. Sinun tarvitsee käydä Unifaun Onlinessa vain muokataksesi asetuksia Unifaunin päässä.

Lähettäjän tiedot

Siirry Unifaun Onlinessa kohtaan Ylläpito > Lähettäjä. Hae jo olemassa olevat lähettäjät valitsemalla Etsi. Voit muokata jo luotua lähettäjää klikkaamalla kynäikonia lähettäjän kohdalta tai luoda uuden valitsemalla Uusi lähettäjä. Finqun Unifaun sovellus tarvitsee tiedon lähettäjästä, jonka sopimusta käytetään. Syötä valitsemasi lähettäjän pikahakuarvo sovellukseen sille varattuun kenttään. Näitä tietoja käytetään uusien kuljetuksien muodostamiseen.

Tarkemmat ohjeet lähettäjän muokkaamiseen löydät Unifaunin ohjesivuilta.

Pakettikohtainen ohjeistus käyttöönottoon

Toimitustapojen muokkaaminen eroaa sen mukaan kuuluuko pakettiisi Delivery Checkout, jolloin hallitset toimitustapojen hintoja, kuvauksia ja näkyvyyttä Unifaun Onlinesta, jotta Delivery Checkoutin toimitustapojen tarjonta olisi joustavaa. Jos et valinnut Delivery Checkoutia tilaukseesi voit noudattaa toimitustapojen muokkauksessa Finqun ohjetta.

Unifaun Online Plus eCom Pro + PickupLocator

Finqun Unifaun sovellus tarvitsee listan saatavilla olevista kuljetusliikkeistä. Voit helposti ylläpitää Finqun suuntaan tuotavia toimitustapoja tulostussuosikkien avulla.

Toimitustapojen lisääminen

Siirry kohtaan Ylläpito > Tulostussuosikit. Kun olet saanut luotua tulostussuosikin, syötä se sille varattuun kenttään Unifaun-sovelluksen sivulla, jonka jälkeen voit lisätä toimitustavat kauppaasi myyntikanavan asetuksista.

Toimitustapojen päivittäminen

Tee tarvittavat muutokset Unifaun Onlinessa. Tallenna sovelluksen asetukset uudelleen. Listalta poistetut toimitustavat poistetaan automaattisesti Finqusta ja uudet lisätään. Olemassa oleviin tiedot päivitetään.

Unifaun Online Plus eCom Pro + DeliveryCheckout

Delivery Checkoutin lisääminen

Siirry kohtaan Ylläpito > Delivery Checkout ja siirry tuomaan uusi Delivery Checkout valitsemalla Tuo. Lataa tämä Delivery Checkout-pohja, valitse merkkikoodaukseksi UTF-8 ja lähetä tiedosto. Pohja sisältää yleisten toimitustapojen konfiguraatiot, joista voit muokata haluamasi. Delivery Checkoutin konfiguroinnista voit lukea lisää Unifaunin ohjeista (englanniksi). Kun olet valmis, siirry Finqussa myyntikanavan asetuksiin lisäämään uusi toimitustapa. Valitse Delivery Checkout ja syötä Delivery Checkout-tunnus toimitustavasta sille varattuun kenttään.

Unifaunin tuki auttaa myös Delivery Checkoutin käyttöönoton kanssa. Se on maksullinen palvelu, mutta tilaukseesi sisältyy yhden tunnin ilmainen opastus.

Delivery Checkoutin käyttöönotosta löytyy myös video Youtubesta.