Varaston arvo -raportilla voit muodostaa raportin tuotteidesi varaston arvosta. Raportissa näkyy tuotekohtaisesti varastoarvot, ostohinnat ja yhteenlaskettu summa ostohinnan / keskiostohinnan / inventaarihinnan perusteella.

Voit muodostaa raportin menemällä vasemmalta Raportit ja sen jälkeen valitse pudotusvalikosta Varaston arvo.

Raporttia muodostaessa voit tehdä seuraavat valinnat:

TyyppiTästä valitaan, millainen tiedosto raportista muodostetaan (html / csv).
PäättyenTätä valitaan, mille päivälle varaston arvo lasketaan. Voit siis katsoa takautuvastai esimerkiksi vuoden viimeisen päivän tilanteen.
VarastoTästä voit valita, mistä varastosta tuotteiden saldot etsitään. (Finqussa voi olla useita eri varastoja, joita voi lisätä yleisistä asetuksista. Yleiset asetukset löydät klikkaamalla profiilikuvaa oikealta ylhäältä ja sen jälkeen Yleiset asetukset > Varasto).

Tehtyäsi valinnat klikkaa alareunasta Muodosta-nappia. Se muodostaa raportin ja kun raportti on valmis, näet sivun alareunassa painikkeen, jolla voit ladata raportin omalle tietokoneellesi.