Verifone Bluecommerce

Verifone BlueCommerce maksutavalla voit saada kauppaasi pankkipainikkeet, korttimaksut ja laskun sekä osamaksun.

Päivitetty yli viikko sitten

Tietoa Verifone Bluecommerce:sta

Voit tutustua Verifone Bluecommerce -palveluun tarkemmin heidän kotisivuillaan osoitteessa https://www.bluecommerce.fi/

Verifone Bluecommercen käyttöönotto

1. Verifone Bluecommerce -sovelluksen asentaminen

1. Siirry kohtaan Asetukset > Sovellukset.

2. Klikkaa Asenna sovellus -painiketta.

3. Klikkaa Verifone Bluecommercea.

4. Klikkaa Asenna sovellus -painiketta.

5. Sovellus tarvitsee käyttöoikeuksia Finqu-tilillesi. Jatka sovelluksen asentamista klikkaamalla Salli pääsy -painiketta.

2. Maksutavan asentaminen

1. Siirry kohtaan Asetukset > Maksutavat.

2. Klikkaa Lisää-painiketta Verifone Blucommercen kohdalta.

3. Syötä Verifonelta saamasi kauppiastunniste (EC-alkuinen tunniste) sivulla näkyvään kenttään.

4. Kopioi sivulla näkyvät viivästyneiden maksujen osoite ja julkinen avain talteen, tarvitset niitä seuraavassa vaiheessa.

5. Klikkaa Tallenna-painiketta.

3. Tietojen syöttäminen Verifonen palveluun

Edellisessä vaiheessa kopioimasi julkinen avain ja viivästyneiden maksujen osoite tulisi kopioida Verifonen palveluun sekä tehdä muutamia muita asetuksia Verifonen päässä.

1. Verifonen palvelussa on kohta Ecommerce > Kauppiaan asetukset > Muokkaa, jonne voit lisätä yllä mainitun avaimen ja osoitteen.

2. Aseta Verifoneen myös julkisen avaimen vaihtamispäivä sekä tilinumero.

3. Syötä Verifoneen yrityksesi tilinumero, jotta Verifone voi tilittää maksut yrityksellesi.

Ilmoita Verifonelle, kun olet täyttänyt tiedot. Verifone kytkee maksut päälle vasta sen jälkeen, kun olet ilmoittanut Verifonelle täyttäneesi tarvittavat tiedot.

Voit ilmoittaa asiasta sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Maksutavan testaaminen

Kun olet asentanut maksutavan, on hyvä vielä testata sen toiminta verkkokaupassa. Lisää tuote ostoskoriin, siirry kassalle ja maksa tilaus. Mikäli onnistuit maksamaan, maksutapa on asennettu oikein.

Ongelmatilanteissa on hyvä varmistaa, että syöttämäsi kauppaistunnus ja salainen avain ovat oikein.