fbpx

Ohjeet

Verkkokaupan teemat

 

Teema on pohja, jonka päälle verkkokauppasivusto rakentuu. Finqussa on tarjolla neljä erilaista muokattavaa teemaa verkkokaupalle (Boutique / Stocholm / Milan / Bella).

Verkkokaupan toiminnot on eri teemoissa hyvin samankaltaiset, mutta kaupan rakenne vaihtelee jonkin verran teemoittain. Ennen teeman valintaa on hyvä tutustua demokauppoihimme.

Teemaa voi tarvittaessa vaihtaa jälkeenpäin, valinta ei missään tapauksessa ole lopullinen. Teeman vaihdon voi tehdä myöhemmin taustalla siten, ettei se häiritse jo olemassa olevan verkkokaupan toimintaa.


Uuden teeman asentaminen

Voit valita haluamasi teeman menemällä hallinnan vasemmasta menusta Teemat ja sivut > Teemakirjasto -osioon. Klikkaa Asenna-nappia. Asennuksessa saattaa mennä muutama minuutti. Kun asennus on valmis, voit siirtyä muokkaamaan teemaa klikkaamalla Muokkaa-nappia.


Teeman julkaiseminen

Kun asennat teeman yllä kuvatulla tavalla, se ei tule heti julkiseksi kauppaan. Tämän ansiosta voit vaihtaa teemaa helposti myös silloin, jos olet jo julkaissut kauppasi.

Asennettua (mutta ei julkaistua) teemaa pääsee muokkaamaan Teema > Teemakirjasto -osiosta. Kun haluat julkaista teeman, klikkaa teeman muokkauksessa oikealta ylhäältä Julkaisematon-ilmoitusta. Siitä avautuu ikkuna, josta voit klikata Julkaise-nappia. Sen jälkeen teema on julkisena kaupassa.