fbpx

Ohjeet

Yhteydenotto-sivun luonti

Tässä ohjeessa kerromme, miten kaupan yhteydenottolomaketta varten voi luoda oman sivun kauppaan. Halutessasi voit lisätä lomakkeen myös kaupan alatunnisteeseen (kaikille sivuille), mutta jos haluat sen yhdelle tietylle sivulle, noudata seuraavia ohjeita:

Uuden sivupohjan luonti

Yhteydenottolomakkeen sivua varten tulisi luoda oma sivupohja, johon voit liittää lomakkeen. Sivupohja luodaan seuraavasti:

  1. Mene Teemat ja sivut > Teema > Muokkaa ulkoasua.
  2. Valitse vasemmalta Muut sivupohjat > Lisää sivupohja.
  3. Kirjoita nimeksi esimerkiksi Yhteydenotto, valitse pohjaksi default.liquid (sivupalkki vasemmalla) tai fluid.liquid (ei sivupalkkia vasemmalla) ja valitse tyypiksi Sivu.
  4. Luotuasi sivupohjan klikkaa sivun keskeltä Sivun sisältö -kohdan alta Muokkaa-nappia. Sen jälkeen valitse oikealta Yhteydenotto-niminen moduli ja lisää se sivulle.

Nyt ole luonut sivupohjan. Seuraavaksi voit lisätä yhteydenottosivun kaupaan ja ottaa siinä käyttöön tämän sivupohjan.

Sivun lisääminen

Sivu lisätään kohdasta Teemat ja sivut > Sivut > Lisää sivu. Kun lisäät sivua, valitse ensimmäisestä valikosta sivupohjaksi yllä luomasi Yhteydenotto-sivupohja.

Lisää sivulle haluamasi tekstit yms. ja tallenna lopuksi sivu. Tämän jälkeen kaupassasi on yhteydenottosivu, jossa on yhteydenottolomake.