Yleinen alennus on nimensä mukaisesti tuotteisiin lisättävä yleinen alennus. Alennus määritetään prosentteina ja se vaikuttaa kaikkiin tuotteisiin, joihin alennus on rajattu. Rajauksen voi tehdä esimerkiksi tuoteryhmittäin ja / tai tietylle asiakasryhmälle.

Voit lisätä yleisen alennuksen seuraavasti:

1. Klikkaa vasemmalta Kampanjat ja sen jälkeen oikealta ylhäältä Lisää kampanja.
  2. Valitse kampanjan tyyppi valikosta tyypiksi Yleinen alennus.
  3. Seuraavaksi sivulle tulee näkyville yleisen alennuksen asetukset. Täytä asetukset ja klikkaa lopuksi oikealta ylhäältä Tallenna.

Yleisen alennuksen asetukset

NimiYleisen alennuksen nimi. Näkyy vain hallinnassa.
Alkaen / PäättyenVoit rajata alennuksen toimimaan haluamallasi aikavälillä.

Voimassaolo alkaa asetetun aloituspäivän alussa klo 00:00 ja loppuu päättymispäivän päätteeksi klo 24:00.

Esimerkki: Jos haluat, että alennus on voimassa vain yhden päivän 30.5.2017, aseta molempiin kohtiin (alkaen/päättyen) päivämääräksi 30.5.2017.
Alennuksen määräTähän kohtaan syötetään alennus prosentteina.
RajoituksetVoit rajata alennuksen myyntikanavittain, tuoteryhmittäin, asiakasryhmittäin tai toimitusmaittain.