Yleisistä asetuksista voit muokata Finqu-tilin yleisiä asetuksia, kuten arvonlisäveroja ja toimitusmaita. Nämä ovat sellaisia asetuksia ja tietoja, jotka ovat käytössä kaikissa myyntikanavissa. Eli jos lisäät esimerkiksi uuden toimitusajan, voit käyttää sitä kaikissa kaupoissa.

Yleisiin asetuksiin pääset klikkaamalla profiilikuvaa oikealta ylhäältä ja valitsemalla sen jälkeen Yleiset asetukset.

Arvonlisäverot

Verot-osiosta voit määritellä myynnissäsi käytettävät arvonlisäveroluokat. Kun olet lisännyt alv-luokan, voit valita sen tuotteisiin, toimituskuluihin tai maksutapalisiin.

Toimitusmaat

Toimitusmaat-osiosta voit valita, mihin maihin kaupastasi voi tilata. Toimitusmaat tulevat automaattisesti käyttöön myyntikanavan kassasivulle.

Toimittajat

Toimittajat-osiosta voit asettaa tuotteiden toimittajat. Toimittajat näkyvät Finqun hallinnassa tuotteiden tiedoissa. Kun lisäät toimittajatiedon, voit myös rajata tuote- tai varastolistauksen toimittajan perusteella.

Valmistajat

Valmistajat-osiosta voit asettaa tuotteiden valmistajatiedot. Verkkokauppaan voi ulkoasun kautta lisätä valmistaja-modulin, jolla asiakas pystyy helposti listaamaan eri valmistajien tuotteita. Valmistajatiedon perusteella voit myös hallinnan puolella suodattaa tuotetietoja.

Toimitusajat

Toimitusajat-osiosta asetetaan tuotteiden toimitusajat.

Toimitusaika asetetaan vuorokausina. Toimitusajan voi asettaa erikseen sekä varastossa oleville, että varastosta loppuneille tuotteille, jolloin verkkokauppa osaa näyttää asiakkaalle oikean ajan varastotilanteen perusteella.

Palautusajat

Palautusajat-osiosta voit asettaa tuotteille palautusajat.

Palautusajoista ja palautuskäytännöistä on hyvä kertoa myös verkkokaupan toimitusehdoissa. Mikäli palautusajat on kaikissa tuotteissa samat, niistä ei tarvitse tuotekohtaisesti erikseen mainita.