fbpx

Ohjelmistopäivitys

 

Tervehdys Finqusta, tänään meillä on mukavia uutisia. Olemme keväästä asti vääntäneet uusinta ohjelmiston versiota kirjaimellisesti hiki hatussa ja tänään meillä on kunnia päivittää se teille käyttöön. Päivitys on siitä mahtava, että saimme otettua mukaan useamman pitkään listalla olleen toiveen. Lisäksi hallinta sai uuden raikkaan Finqun ilmeen. Uudistettu ilme vastaa paremmin nykyistä alustaa, joka on yksi markkinoiden moderneimmista.

Seuraavassa tarkemmin päivityksen sisällöstä.

Toivottuja ominaisuuksia hallintaan

Myyntikanavakohtaiset hinnat

Myyntikanavakohtaisten hintojen asettaminen on aivan ehdoton juttu silloin, kun myynti tapahtuu useissa eri kanavissa. Jatkossa voit asettaa tuotteiden ja tuotevalintojen hinnat muuttumaan sen mukaan missä myyt. Käytännössä myymälän hinnat voivat jatkossa poiketa verkkokaupan hinnoista tai eri verkkokauppojen hinnat toisistaan.

Kattava raportti tuotteiden myynnistä

Tuotemyyntiraportin teossa oli alun perin teknisiä haasteita, mutta nyt ne on ratkaistu, ja raportti on valmis. Uusi raportti näyttää tuotteiden myyntimäärät ja -arvot valitulta aikaväliltä. Sitä voi suodattaa tilauksen tilan, tuoteryhmän, valmistajan, asiakasryhmän, toimittajan, maksutavan tai toimitustavan mukaan. Myös tuotevalinnat saadaan tulemaan omina riveinä mukaan raporttiin, jos niille on avattu varastopaikka.

Saapuneiden tilausten sisällön muokkaus

Vuoden takaisessa tilaushallinnan taustan uudistuksessa saapuneen tilauksen muokkaamista jouduttiin osittain rajoittamaan. Tausta on nyt toiminut erittäin hyvin ja saapuneiden tilausten sisällön muokkaus on kokonaan avattu vapaaseen käyttöön. Voit jatkossa muokata tilausta kuten haluat. Jos asiakas on maksanut tilauksen heti, silloin suosittelemme edelleen kopioimaan tilauksen uudeksi ja käyttämään alustan näppäriä palautustoimintoja. Sillä tavalla mm. myyntiraportit pysyvät ajan tasalla muokkausten jälkeenkin.

Uudistetut listaus-sivut

Kaikki hallinnan listaus-sivut (tuote-, tilaus-, asiakas-, kampanja-, yms.) on uudistettu ja modernisoitu. Uudet listaukset ovat selkeitä ja latautuvat nopeasti, vaikka tietoa olisi paljon näytettäväksi. Ero vanhaan on huomattava ja uudet listaukset tekevät tiedon selaamisesta entistä mukavampaa.

Uudistetut suodatus- ja massatoiminnot

Uudistimme vanhat hankalasti käytettävät suodattimet ja massatoiminnot kauttaaltaan. Nyt suodattimet ovat kätevästi saatavissa suoraan listaus-sivulla ja niistä voi helposti valita mitä haluaa käyttää. Helpoilla suodattimilla etsittävä tieto löytyy nopeasti ja se on heti käsiteltävissä massatoimintojen kautta.

Hakuja voi jatkossa myös tallentaa muistiin “suosikeiksi”. Tämä on aivan mahtava uusi ominaisuus, koska samaa hakua ei enää tarvitse joka kerta tehdä alusta alkaen uusiksi. Klikkaat vain suosikkia ja haku suodatetaan automaattisesti sinulle valmiiksi.

– – – – – – – – – – –

Finqu Myymälä julkaistu

Finqu myymälän kassa on nyt virallisesti julkaistu. Sen kautta myyt samoja tuotteita helposti myymälässä, tapahtumissa, varastosta tai vaikkapa suoraan autosta. Keskitetty hallinta tekee kaupankäynnistä erittäin mutkatonta ja poistaa päällekkäistä työtä. Ei enää hajallaan olevia asiakas-, tilaus- ja tuotetietoja, varaston yli myyntiä tai eri kanavissa toimimattomia kampanjoita. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin kerron lisää.

Tässä vielä video, missä näytän kassan toiminnot.

– – – – – – – – – – –

Uusi raikas ilme

Tarkkasilmäiset varmasti jo huomasivat viimeisissä uutiskirjeissä ja myymälän kassassa Finqun uuden logon. Nyt Finqun uusi ammattimainen ilme näkyy myös hallinnassa. Kevyt ja rauhallinen värimaailma nostaa sinun oman sisällön kaiken keskipisteeksi ja tekee käytettävyydestä selkeätä. Uudistettu ilme vastaa paremmin nykyistä Finqua, joka on yksi markkinoiden moderneimmista myynnin alustoista. Toivomme uudistuksen olevan mieluinen!

– – – – – – – – – – –

Aktiivista kehitystyötä

Finqussa myös nämä uudet kehitystyöt ovat automaattisesti käytössä ilman integrointeja, asennuksia tai lisähintoja. Se onkin koko homman idea. Me turvaamme kauppiaidemme selustan tarjoamalla käyttöön laajat ominaisuudet ja aktiivisesti kehittyvän alustan. Kauppiaille tämä toimintamalli tarkoittaa mahdollisuutta keskittyä vain kaupankäyntiin ja kassavirran kasvattamiseen, ilman murheita tekniikasta tai alustan elinkaaresta. Me hoidamme taustalla kaiken tekniikan kauppiaan puolesta, automaattisesti.

Loppuun vielä muutamalla sanalla tulevasta. Seuraavien kuukausien aikana tuomme hallintaan lisää suunniteltuja parannuksia, ominaisuuksia ja analytiikkaa. Nämä kehitysaskeleet ovat sitä tasoa, että ne tulevat suoraan auttamaan kassavirran kasvatuksessa ja tekevät myymisestä edelleen helpompaa.

Meistä on mahtava juttu, että käytät Finqua. Kiitos.

Terveisin
Finqun tiimi