fbpx

Ohjelmistopäivitys julkaistu

 

Julkaisimme tänään 9.5 2018. uusimman ohjelmistopäivityksen. Mukana on jälleen tukku mahtavia uusia ominaisuuksia ja teidän lähettämiä toiveita.

Päivityksen sisältö

 • Uusi ominaisuus: Lahjakortit
 • Uusi ominaisuus: Varaston inventointi
 • Uusi ominaisuus: Varaston täydennys
 • Uudistettu hallinnan kuvaselain
 • Lisätty kotijakelu matkahuollon osoitekorttiin (toive)
 • Lisätty vaaralliset aineet matkahuollon osoitekorttiin (toive)
 • Lisätty tuotteen nimi selaimen välilehteen hallinnassa (toive)
 • Lisätty hallintaan tuotekorttiin esikatselu-nappi (toive)
 • Lisätty hallinnan kautta tehtäviin tilauksiin kellonaika (toive)
 • Lisätty tilauslistaan tilausten määrä (toive)
 • Laajennettu lisäkäyttäjien käyttöoikeuksien hallintaa myyntikanavittain
 • Paranneltu tuotteiden varastosaldojen varausta ja vapautumista
 • Paranneltu verkkokaupan kassan nopeutta
 • Muutettu sähköpostiviestien vastaanottajan nimen muoto samaksi kaikissa viesteissä
 • Hallinnassa vaihdettu Tuotenumero-otsikot GTIN-otsikoiksi. Se on uusi standardi EAN / UPC koodeille.

Alla kerron tarkemmin uusista ominaisuuksista.

– – – – – – – – 

Aidot lahjakortit ovat nyt Finqussa

Tähän asti meillä ja useilla muillakin alan toimijoilla lahjakortit on pitkälti kikkailtu tekemällä alennuskoodeja. Alennuskoodit ovat kuitenkin oma asiansa ja niiden kautta ei tulisi tehdä lahjakortteja.

Toteutimme Finquun edistyksellisen lahjakortti-ominaisuuden. Se mahdollistaa aitojen lahjakorttien luomisen ja myymisen vaivattomasti. Myymisen voi myös automatisoida niin, että ostaja saa tilauksen jälkeen lahjakortin yksilöllisellä koodilla suoraan omaan sähköpostiin. Lahjakorttien myynti on mainio keino nostaa verkkokaupan myyntiä.

Kirsikkana kakun päällä verkkokaupan kassalle on lisätty lahjakortti omaksi maksutavaksi. Tämä on asiakkaalle helppo ja selkeä tapa lunastaa lahjakortti kassalla. Lisäksi kassa osaa kertoa asiakkaalle, mikäli lahjakortin arvoa jäisi käyttämättä ja kehottaa poimimaan lisää tuotteita ostoskoriin. Lahjakortilla voi myös maksaa vain osan tilauksesta ja jatkaa maksamista jollain toisella maksutavalla.

Raportteihin on lisätty myytyjen lahjakorttien määrät ja käyttämättä olevat arvot näyttävä raportti. Saat tulostettua sen kätevästi kirjanpitoon.

Nyt Finqun kauppiailla on yhdet maan parhaista toiminnoista lahjakorttienkin myymiseen.  

Lahjakortit tulevat toimimaan saumattomasti yhteen kohta julkaistavan myymälän kassan kanssa. Voit esimerkiksi myydä lahjakortteja automaattisesti verkkokaupalla ja ne käyvät suoraan myymälässä maksuvälineeksi. Finqu tekee myymisestä & ostamisesta täysin saumatonta ja helppoa.

– – – – – – – – 

Varaston inventointi onnistuu nyt Finqussa

Teimme varastonhallintaan reaaliaikaisen inventointi-ominaisuuden. Se mahdollistaa inventoinnin tekemisen liukuvasti niinä hetkinä, mitkä sopivat sinulle parhaiten. Varaston inventointi-osiosta näet listauksena tuotteet, joita ei ole valitulla aikavälillä inventointu. Voit hakea listaan esimerkiksi tuotteet, joita ei koskaan ole inventoitu. Haun avulla inventoitavien tuotteiden läpikäyminen on helppoa ja nopeaa. Inventoinnista jää merkintä tuotteen tietoihin ja varastotapahtumiin.

Uutena raporttina on saatavilla inventointilista. Inventointilista helpottaa inventoinnin tekemistä perinteisesti paperin ja kynän avulla. Se kerää inventointia kaipaavat tuotteet tulostettavaan muotoon paperille ja siihen merkataan suoraan tarkistetut saldot. Inventointilistassa tuotteet järjestyvät hyllypaikan mukaan, jotta saldojen tarkistus on mahdollisimman nopeaa. Tarkistetut saldot kirjataan nopeimmillaan viivakoodinlukijalla takaisin varastonhallintaan.    

Varastoraporttiin on lisätty näkymään tuotekohtaisesti viimeinen inventointipäivämäärä. 

Tuotenumero-otsikko on muutettu GTIN-otsikoksi, joka on uusi EAN / UPC koodit yhdistävä standardi. Tämä löytyy niin raporteista kuin tuotteen ja tilausten tiedoistakin.

– – – – – – – – 

Moderni varaston täydennys on nyt Finqussa

Teimme varaston täydennykselle oman osionsa varastonhallintaan. Varaston täydennys on ensisijaisesti suunniteltu toimimaan viivakoodinlukijalla. Nopeimmillaan piippaat tuotteen viivakoodin ja lisäät saldoa yhdellä napin painalluksella. Vaihtoehtoisesti voit tietysti myös hakea tuotteet vanhaan tuttuun tapaan haun ja suodattimien avulla.

Saldon lisäyksen yhteydessä näet tuotteesta tarkempia tietoja ja varastohistorian. Voit kätevästi tarkistaa tuotteen tietojen paikkansa pitävyyden ja tehdä tarvittaessa helposti päivityksiä. Samalla näet milloin inventointi on viimeksi tehty ja pääset tekemään sen yhdellä klikkauksella samalla, kun lisäät saldoa varastoon.

– – – – – – – – 

Uudistimme hallinnan kuvaselaimen

Hallinnan sisäinen kuvaselain on saanut kokonaan uuden kuosin ja koodin taustalle. Aiemmin kuvaselain avautui pieneen ikkunaan ja se teki käytettävyydestä aika ajoin kömpelöä. Uudistettu kuvaselain avautuu koko ikkunaan ja käytettävyys on hiottu todella mukavaksi. Samalla uusien kuvien lataaminen on huomattavasti entistä nopeampaa. Nyt tämäkin on priimaa.