fbpx
26/11/2019 - Päivitystiedotteet

Päivitystiedote

Valmista! Finqun uusin päivitys on nyt julkaistu. Uudet ominaisuudet ja parannukset ovat automaattisesti käytössäsi.

Tänään meillä oli suuri ilo ja kunnia julkaista laajan kehitystyön tulokset kaikille käyttöön. Uudistuksia ja parannuksia tuli paljon. Seuraavassa tarkemmin.


Uusi tilaushallinta

Uudistettu tilaushallinta tuo tilauksen käsittelyyn toivottua nopeutta ja selkeyttä. Aiemmin eri välilehdillä näkyneet tilauksen tiedot, toimituksen teko, palautuksen teko ja viestit löytyvät jatkossa samalta sivulta.

Nyt näet helposti missä vaiheessa tilauksen käsittely on menossa, mikä on maksun tila, onko tilauksen koko sisältö toimitettu tai onko asiakas tehnyt tilaukseen liittyviä palautuksia. Käytettävissäsi on aina oikeat tiedot oikeaan aikaan ja tämän ansiosta näet yhdellä silmäyksellä kaiken oleellisen.

Uusi käsittely-ominaisuus

Yksi päivityksen isoista parannuksista on uusi käsittely-ominaisuus. Jatkossa tilausten käsittelyyn on aina yhdenmukainen toimintatapa riippumatta asiakkaasta, tuotteista tai valituista toimitus- ja maksutavoista. Käsittely aloitetaan helposti yhden napin kautta toimituksen kanssa tai ilman.

Tilauksen käsittely vaikuttaa asiakkailta tehtäviin veloituksiin, kun verkkokaupassa on käytössä Klarna Checkout. Muista aina käsitellä tilaus, jotta maksupalveluntarjoaja voi tilittää sinulle rahat tilauksesta.

Kaikissa päivityksen jälkeen saapuneissa tilauksissa hallinta pystyy selkeästi näyttämään onko tilaus käsitelty vai käsittelemättä. Ennen päivitystä tehdyistä tilauksista toimituksen teosta pääteltiin käsittelyn tila. Kun tilaukseen oli tehty toimitus sai tilaus käsitelty-leiman.

Uusi rajoittamaton tilauksen muokkaus

Tilauksen muokkaus on uudistettu ja se mahdollistaa rajoittamattoman muokkauksen niin kauan, kunnes tilaukseen on tehty käsittely. Käsittelyn ollessa valmis muokkaus sulkeutuu.

Jatkossa voit siis täysin vapaasti lisätä ja poistaa tuotteita, muuttaa summia tai vaihtaa maksu- ja toimitustapaa. Tämä on loistava ominaisuus varsinkin silloin, kun tilausta ei makseta heti tai asiakas haluaakin tehdä muutoksia tilauksen sisältöön.

Klarna Checkout

Klarna Checkout on ollut vuoden verran oletusmaksutapana. Nyt automatisoimme sen toimimaan saumattomasti yhteen uuden tilaushallinnan ja tilauksen käsittelyn kanssa.

Jatkossa tilaukseen tehty käsittely vahvistaa toimituksen automaattisesti Klarnan suuntaan juuri niiltä osin, mitä on käsitelty. Sen jälkeen Klarna hoitaa tilityksen kauppiaalle. Tämä ei siis vaadi enää ollenkaan manuaalista työtä, koska kaikki toimii automaattisesti yhteen uuden käsittely-ominaisuuden kanssa.

Klarna Checkoutilla maksetusta tilauksesta löytyy nyt toiminnot lisäveloitusten ja hyvitysten tekemiseen sekä tilauksen sisällön muokkaukseen. Kaikki tämä onnistuu suoraan Finqun hallinnasta ja muutokset vahvistuvat automaattisesti Klarnan suuntaan. Samoin on myös asiakkaiden tekemien palautusten suhteen, sillä niistäkin kirjautuu hyvitykset automaattisesti Klarnalle.

Kun haluat helpottaa ja automatisoida tilauksen käsittelyä entisestään, on Klarna Checkout paras valinta.

Osoitekortit tulostusvalmiina

Toimituksen teossa tietyillä toimitustapa-sovelluksilla avautuu mahdollisuus automaattiseen osoitekortin muodostukseen. Tällöin asiakkaan valitsema kuljetusliike, noutopiste, asiakkaan tiedot, yms. ovat jo valmiiksi valittuna ja osoitekortti muodostetaan automaattisesti käsittelyn vahvistuksen myötä. Tämä vähentää työtä huomattavasti ja nopeuttaa pakettien matkaan saattamista.

Ominaisuutta tukevia sovelluksia ovat Pakettikauppa, Unifaun ja OP-paketti. Suosittelemme lämpimästi jonkin näistä käyttämistä.

Pari klikkausta ja valmista

Käytännössä parannukset tarkoittavat huomattavasti entistä nopeampaa ja helpompaa tilauksen käsittelyä. Tilauksen saa valmiiksi vain muutamalla hiiren klikkauksella sisältäen tulosteet ja osoitekortit.

Esittelyvideo

Ohje


Uusi tilauksen muokkaus ja luonti


Tilauksen muokkaus ja luonti hallinnan kautta on uudistettu kaikilta osin. Mukana on nyt myymälästä tuttu ja hyväksi todettu kassanäkymä. Käytännössä tilauksen muokkaus ja luonti toimii kuin myymälässä, vaikka ollaankin tilaushallinnassa. Se tekee käytettävyydesta selkeää ja mukavaa. Suosittu ostoskorin asiakkaalle lähetys toimii myös edelleen uudistuksen jälkeen.

Esittelyvideo


Verkkokaupan kassaa paranneltu


Verkkokaupan kassaa on jatkokehitetty ja lopputulos on todennäköisesti yksi markkinoiden parhaimpia. Kassa on entiseen tapaan yhdellä sivulla tehden ostamisesta nopeaa ja helppoa. Yksi kassan hienouksista on nyt myös se, että kassa tarjoaa asiakkaalle aina hyvän kassakokemuksen. Verkkokaupassa voi olla käytössä mikä vain maksu- ja toimitustapa tai Klarna Checkout ja silti kassa näyttää samalta ja toimii hyvin.

Kauppiaana voit varmistua siitä, että konversio on huipussaan ja et menetä yhtään asiakasta huonon kassan takia. Yhden sivun kassa tekee ostamisesta muutenkin helpompaa verrattuna monivaiheiseen usean sivun kassaan.

Esittelyvideo

Ohje


Laajennukset ovat jatkossa sovelluksia


Kaikki palvelun laajennukset on uudistettu sovellusten eli appien muotoon. Hallinnassa sovellukset löytyvät kätevästi oikeasta yläkulmasta “Laajenna” ikonin takaa. Sieltä löytyvät niin sovelluskauppa kuin omat käytössä olevat sovellukset (mm. maksu- ja toimitustavat).

Tämä oli samalla lähtölaukaus ulkopuolisten kehittäjien toteuttamille sovelluksille. Tulevaisuudessa kehittäjäverkosto toteuttaa kaikenlaisia lisäominaisuuksia ja liitoksia Finquun. Niiden avulla laajennat helposti omaa palveluasi. Vain taivas tulee olemaan on rajana.

Ohje


Uusi Mailchimp-sovellus


Vanha Mailchimp-laajennus ja hallinnan sisäiset toiminnot mm. asiakkaissa on poistettu käytöstä. Tilalle tuli uusi Mailchimp-sovellus, jossa on mukana myös paljon kaivattu automaattinen tietojen synkronointi Finqun ja Mailchimpin välille. Sovellus on nyt asennettavissa käyttöön sovelluskaupan kautta.

Esittelyvideo


Uusi Matkahuolto-sovellus


Vanha Matkahuolto osoitekortti-laajennus on poistettu käytöstä. Tilalle tuli uusi maksullinen Matkahuolto-sovellus, jonka avulla jatkat Matkahuollon osoitekorttien tulostusta suoraan tilaushallinnasta. Se pitää sisällään myös Lähellä-paketti toimitustavan. Sovellus on nyt asennettavissa käyttöön sovelluskaupan kautta.

Matkahuolto on mukana myös Pakettikauppa, OP-paketti ja Unifaun sovelluksissa. Nämä ovat maksuttomia sovelluksia, joiden kautta saat laajan kirjon eri kuljetusyhtiöitä helposti käyttöön. Sovelluskirjaston löydät oikealta ylhäältä Laajenna-ikonin takaa.


Tuotekuvien laatua parannettu


Kauppaan ladatut kuvat ovat entistä terävämpiä, värit säilyvät kirkkaina ja kuvan suunta pysyy ennallaan. Tehdyt parannukset korjaavat aiemmin esiintyneitä ongelmia, joissa väri ei aivan pysynyt alkuperäisenä tai kuvan suunta oli väärä pakkauksen seurauksena. Ennestään kaupassa olevia kuvia voi päivittää lataamalla ne uudelleen kauppaan.


– – – – – – –

Päivitys valmistui klo 7.00

Aloitimme päivittämisen eilen illalla klo 23.05 ja valmista tuli aamulla klo 7.00. Päivitys venyi hieman suunniteltua pidemmäksi huolellisesta testauksesta johtuen. Pahoittelut vielä päivityksen myöhäisestä ajankohdasta, sillä se jäi aika lähelle alkavaa sesonkia. Tämän vuoden osalta päivitykset ovat kuitenkin nyt paketissa. Seuraavilla hyvillä päivityksillä jatketaan ensi vuoden puolella.

Anna meille palautetta

Mitä mieltä sinä olet tästä päivityksestä, uudistuksista ja parannuksista? Laita viestiä tuki@finqu.com tai Finqukauppiaiden Facebook-ryhmään ja kerro mielipiteesi. Olemme iloisia kaikesta palautteesta. Kerro samalla jos havaitsit jotain, missä voisimme edelleen parantaa.

Sesonki alkamassa

Tiedämme Black Fridayn, Cyber Mondayn ja joulumyynnin olevan monille ne vuoden tärkeimmät kaupan myyntipäivät. Olemme osaltamme jälleen valmistautuneet mm. suuriin kävijäpiikkeihin varaamalla riittävästi teknistä kapasiteettia ja uskomme tänäkin vuonna palvelujen toimivan normaaliin tapaan ja ilman hidasteluja.

Kiitos ja oikein hyviä myyntejä loppuvuoteen!

Terveisin
Antti
Finqu tuki

 


Tagit
apple-blogging-business-36990

Päivitystiedote

Valmista! Finqun uusin päivitys on nyt julkaistu. Uudet ominaisuudet…
apple-blogging-business-36990

Ohjelmistopäivitys – tuotehallinta

Kerroin viime viikolla tuloillaan olevasta päivityksestä ja tänään minulla…
apple-blogging-business-36990

Ohjelmistopäivitys

Hei Ja mukavaa aurinkoista kevättä täältä Finqusta. Olemme viimeisen…

Käynnistä ilmainen 14 päivän kokeilu

Kokeile ja näet miten helposti pystytät oman kaupan 5 minuutissa

avainlippu

Kotimaista osaamista - Finqu on Avainlippu-palvelu

© 2019 Finqu Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.

Käyttöehdot / Tietosuojaseloste