fbpx

Uusi Finqu analytiikka

 

Analytiikka auttamaan myyntiä

Vielä saimme vuoden loppuun uuden ja todella hyödyllisen toiminnallisuuden lisättyä Finquun. Kyseessä on uusi data-analytiikkaan perustuva Finqu Analytiikka, joka kiteyttää verkkokauppiaan kannalta tärkeitä tietoja helposti selattavaan muotoon.

Miten analytiikka toimii?

Analytiikka tulee saataville kahtena eri laajuisena versiona.

Easy-paketin perusanalytiikka näyttää tärkeimmät tiedot kävijöistä, käytetyistä hakusanoista, tuotteiden konversiosta ja monista muista hyödyllisistä asioista. Analyysi auttaa tekemään oikeita johtopäätöksiä ja toimii myynnin tukena.

PRO-paketin laaja analytiikka näyttää kattavasti kaikki tiedot ja avaa käyttöön erilaisia toimintoja myynninedistämiseen. Toimintojen avulla esimerkiksi heikosti kiertävät varastotuotteet on helppo asettaa alennukseen.

Kiitoksena kuluneesta vuodesta aktivoimme Finqu analytiikan kaikille vanhoille asiakkaillemme PRO-laajuisena maksutta käyttöön koko ensi vuoden ajaksi riippumatta siitä, mikä paketti on käytössä. Toivomme analytiikan auttavan ensi vuoden myynneissä.

Tutustu hallinnassa uuteen Finqu Analytiikkaan ja voit myös toivoa ominaisuuksia ensi vuoden jatkokehitykseen.

Analytiikkaa on saatavissa uusista 18.7.2016 jälkeen avatuista verkkokaupoista, kun ominaisuus on asetuksista päällä (vakiona päällä). Jos et automaattisesti näe laajaa analytiikkaa, ota yhteyttä ja aktivoimme sen sinulle käsin päälle.

——

Kuukausimyyntirajat poistettu ja omat maksutavat ensisijaisiksi

Kuuntelimme palautetta ja poistimme Easy ja PRO paketeista kuukausimyyntirajat. Samalla siirsimme itse luodut maksutavat, lahjakortit ja myymälän käteisen sekä korttimaksun ilmaisten ensisijaisten maksutapojen joukkoon. Näiden käyttämisestä ei siis mene jatkossa maksuja. Kiitos palautteesta!

——

Mukavaa alkavaa joulun aikaa koko Finqun tiimiltä!

Terveisin
Antti