Verkkokauppa helposti ja nopeasti

Aloita 14 vuorokauden maksuton kokeilu. Saat helposti ja nopeasti verkkokaupan pystyyn.

Pystytä kauppa 5 minuutissa

Aloita yhdellä markkinoiden helpoimmista valmiskauppa-palveluista. Palvelu on heti käyttövalmis, eikä se vaadi mitään ohjelmistojen asennuksia, räätälöintejä tai muutakaan teknistä työtä. Kaikki on heti valmiiksi pystytetty verkkokauppaa myöten ja pääset lisäämään omia tuotteitasi minuutissa. Pystytä verkkokauppa helposti ja nopeasti kaikilla herkuilla. Yhtä helposti pystytät myös omaan myymälään kassajärjestelmän minuuteissa.

Minuutissa käytössä

Avaa oma tili minuutissa ja aloita täysin ilmaiseksi. Ei avausmaksuja.

Heti valmis tuotteille

Aloita heti lisäämällä oma tuotevalikoima myyntiin ilman viiveitä.

Toimiva verkkokauppa

Aloita helposti toimivalla ja ensiasennetulla verkkokaupalla.

Valmiit kumppanit

Kumppanit maksujen välitykseen ja logistiikkaan heti valmiina.

Mahtava käyttökokemus

Kaikki tietosi on keskitetysti saatavilla yhden nykyaikaisen hallinnan kautta. Se on helppo käyttää ja toimii myös mobiililaitteilla siellä missä ikinä liikutkin.

lander-bg

Intuitiivinen hallinta

Hallinta on suunniteltu helpoksi ja nopeaksi käyttää. Monipuoliset toiminnot ovat selkeitä ja helposti ymmärrettäviä. Intuitiivinen hallinta on itseään selittävä ja siten helppokäyttöinen.

Toimii puhelimella

Kaupan hallinta on suunniteltu toimimaan myös nykyaikaisella puhelimella. Sen ansiosta kauppa kulkee mukana taskussasi ja pyörität omaa liiketoimintaa sieltä missä ikinä liikutkin.

Keskittää kaiken tiedon

Tilauksia, tuotteita, asiakkaita, kampanjoita, varastosaldoja ja kaikkia muita tietoja hallitaan kätevästi yhdestä paikasta. Se säästää aikaa ja pitää tiedot oikeina myyntikanavasta riippumatta.

Helppo ja nykyaikainen

Helppokäyttöisyys ja nykyaikaisuus yhdistyvät uudella tavalla tehden käyttökokemuksesta yksinkertaisesti mahtavaa. Kaikki toimii hyvin jouheasti tämän päivän teknologioita hyödyntämällä.

Ainutlaatuinen monikanavaisuus

Ainutlaatuinen monikanavainen alusta yhdistää kaikki myyntikanavat täysin saumattomaksi kokonaisuudeksi. Myyminen onnistuu usealla verkkokaupalla sekä myymälällä samaan aikaan ja silti kaikki tiedot pysyvät automaattisesti synkronoituna. Esimerkiksi varastosaldot päivittyvät reaaliajassa kaikkiin myyntikanaviin ilman pienintäkään viivettä.

Suunnittele helposti omaan liiketoimintaan istuva kokonaisuus

Tietojen ylläpito yhdestä paikasta on helppoa ja alusta säästää aikaasi, rahaasi sekä elää liiketoimintasi tarpeiden mukana. Kokonaisuutesi voi olla vaikka seuraavanlainen.

business-computer-connection-1124066

Verkkokauppa 1

Kuluttajille suunnattu normaali verkkokauppa.

blur-business-close-up-1029757

Verkkokauppa 2

Salasanoin suojattu tukkukauppa yritysasiakkaille.

background-bags-black-346748

Myymälä

Kassajärjestelmä kivijalkamyymälässä myyntiin.

image-4

Tapahtumat

Pilvikassa liikkuvaan tapahtumissa myymiseen.

Ei huolta teknisistä asioista

Kaikki palvelun ylläpitoon, kehitykseen, päivitykseen ja tietoturvaan liittyvät asiat on automaattisesti puolestasi hoidettu. Turvaamme selustasi 24/7 ja varmistamme sinulle toimivan ja alati kehittyvän palvelun markkinoiden kärjestä, joka on myös tietoturvallinen ja normien mukainen.

Laajat ominaisuudet

Käytössäsi on heti edullisimmasta paketista lähtien laajat ominaisuudet ilman tuotemäärärajoituksia. Valitse markkinoiden paras hinta-laatusuhde.

Tutustu paketteihin.

Palvelinten ylläpito

Palvelimet ja palvelinten tekninen ylläpito sekä valvonta automaattisesti mukana.

Tietoturva

Palvelinten ja ohjelmistojen tietoturvasta huolehditaan automaattisesti.

Ohjelmistokehitys

Alustan jatkuvan kehitystyön ansiosta palvelu ei pääse koskaan vanhentumaan.

Ilmaiset päivitykset

Ilmaiset ohjelmistopäivitykset takaavat parhaan palvelun nyt ja tulevaisuudessa.

Käyttäjien suosittelema palvelu

Älä usko vain meidän sanaamme. Lue palvelua käyttävien kauppiaiden kokemuksia.

image-1


Suosittelen lämpimästi Finqua. Finqu on alusta asti ottanut huomioon palvelun jatkuvan kehittämisen. Asiakaspalvelua saa hyvin ja se on suomenkielellä. Tämä ei ole mikään itsestäänselvyys nykyään. Itse ei tarvitse huolehtia toimintojen yhteensopivuudesta, vaan Finqu pitää huolen siitä. Toisaalta pääsen itse muokkaamaan sisältöjä eikä minun tarvitse odottaa kallispalkkaisen konsultin hoitavan hommia. Mitään ylimääräisiä palikoita ei tarvitse palveluun hankkia, vaan hankittu palvelu on täydellinen. Kananlento verkkokauppa.

Kananlento

Sari Rauvanto-Eriksson
image-1


Finqun monipuolinen verkkokauppa on hyvä valinta kasvavalle yritykselle. Toiminnot ovat pysyneet ajan hermoilla ja asiakaspalvelu toimii aina moitteetta. Meillä Finqu on ollut käytössä nyt noin 3 vuotta, sitä ennen on käytetty Valmiskauppaa ja kokeiltu paria muutakin alustaa. Finqu on nykyaikainen, kehittyvä ja monipuolinen verkkokauppa-alusta, joka on auttanut meitä kasvattamaan omaa liiketoimintaamme vailla huolta verkkokaupan teknisestä toimivuudesta. Suosittelemme! Royalkestot verkkokauppa.

Royalkestot

Aloita oma menestystarina

Käyttäjien suosittelema verkkokauppa helposti ja nopeasti.

Aloita ilmainen 14 päivän kokeilu. Ei sido tilaamaan.